⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur blir du av med TikToks vattenstämpel?

Hur blir du av med TikToks vattenstämpel?

Att använda TikTok har blivit allt mer populärt under de senaste åren, särskilt bland unga människor. En funktion som TikTok erbjuder är en vattenstämpel, som är en liten ikon i hörnet av videon som visar att den är gjord med TikTok. Vissa användare kanske inte vill ha denna vattenstämpel på sina videor av olika anledningar. I den här artikeln kommer vi att titta på olika sätt att ta bort TikToks vattenstämpel och hur du kan göra det både i appen och med hjälp av tredjepartsverktyg.

Inom appen

Om du vill ta bort TikToks vattenstämpel inom appen finns det några metoder du kan använda dig av. Låt oss titta närmare på dessa:

Metod 1: Använda den inbyggda redigeraren

TikTok har en inbyggd redigerare som du kan använda för att göra ändringar i dina videor. För att ta bort vattenstämpeln kan du följa dessa steg:

1. Öppna TikTok-appen och välj den video som du vill ta bort vattenstämpeln från.
2. Tryck på “Redigera” längst ned på skärmen.
3. Välj “Markerade klipp” och tryck på den video som du vill redigera.
4. Tryck på “Vattenstämpel” och stäng sedan av den.
5. Tryck på “Bekräfta” för att spara ändringarna.

Detta tar bort vattenstämpeln från din video. En nackdel med denna metod är att du inte kan redigera videon på något annat sätt samtidigt. Om du behöver göra andra ändringar eller redigeringar måste du använda en annan metod.

Metod 2: Klippa bort vattenstämpeln

En annan metod som du kan använda inom appen är att helt enkelt klippa bort vattenstämpeln från videon. Du kan göra detta genom att följa dessa steg:

1. Öppna TikTok-appen och välj den video som du vill ta bort vattenstämpeln från.
2. Tryck på “Redigera” längst ned på skärmen.
3. Välj “Klipp” och tryck på den video som du vill redigera.
4. Dra kontrollerna på tidslinjen till den tidpunkt där vattenstämpeln inte längre syns.
5. Tryck på “Spara klipp” för att spara ändringarna.

Genom att klippa bort vattenstämpeln kan du ta bort den helt från din video. Men tänk på att detta kan påverka upplevelsen av videon om den klipps för mycket eller om övergången inte ser naturlig ut.

Med tredjepartsverktyg

Om du vill ha mer kontroll över borttagningen av TikToks vattenstämpel eller om du vill ha fler redigeringsalternativ kan du använda dig av tredjepartsverktyg. Här är några populära verktyg som du kan använda:

Verktyg 1: Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro är en professionell videoredigeringsprogramvara som används av många yrkesverksamma inom branschen. Du kan använda detta verktyg för att ta bort TikToks vattenstämpel och göra andra ändringar i din video.

För att använda Adobe Premiere Pro för att ta bort vattenstämpeln från din TikTok-video, följ dessa steg:

1. Ladda ner och installera Adobe Premiere Pro på din dator.
2. Importera din TikTok-video till programmet.
3. Dra klippet till tidslinjen.
4. Använd maskering eller klonande verktyg för att ta bort vattenstämpeln från videon.
5. Exportera den redigerade videon utan vattenstämpeln.

Adobe Premiere Pro ger dig mer flexibilitet och precision när du tar bort vattenstämpeln från din video. Det kan dock vara lite mer avancerat att använda jämfört med inbyggda metoder i appen.

Verktyg 2: Final Cut Pro

Om du använder en Mac-dator kan du använda dig av Final Cut Pro för att ta bort TikToks vattenstämpel. Final Cut Pro är en annan populär videoredigeringsprogramvara som erbjuder avancerade verktyg för att redigera och anpassa dina videor.

För att ta bort vattenstämpeln från TikTok-videon med hjälp av Final Cut Pro, följ dessa steg:

1. Ladda ner och installera Final Cut Pro på din Mac-dator.
2. Importera din TikTok-video till programmet.
3. Dra klippet till tidslinjen.
4. Använd maskeringsverktyg eller täckningslager för att ta bort vattenstämpeln.
5. Exportera den redigerade videon utan vattenstämpeln.

Final Cut Pro erbjuder många avancerade verktyg och funktioner för videoredigering. Det kan vara ett bra alternativ om du vill göra mer omfattande ändringar i dina TikTok-videor.

Verktyg 3: Online-videonredigerare

Om du inte vill ladda ner någon programvara eller om du inte har tillgång till professionella videoredigeringsprogram, kan du använda online-videonredigerare. Det finns flera webbplatser och verktyg som erbjuder möjligheten att redigera videor online.

Här är några populära online-videonredigerare som du kan använda för att ta bort TikToks vattenstämpel:

– Kapwing
– WeVideo
– Clideo

Dessa verktyg gör det möjligt för dig att ladda upp din TikTok-video och göra ändringar som att klippa, rotera och ta bort vattenstämpeln. De är inte lika kraftfulla som professionella programvaror, men de kan vara tillräckliga för de flesta användares behov.

Avslutande tankar

TikToks vattenstämpel är en liten ikon som visar att en video är gjord med TikTok. Om du vill ta bort vattenstämpeln kan du använda olika metoder inom appen eller med hjälp av tredjepartsverktyg. Om du föredrar att göra ändringar inom appen kan du använda den inbyggda redigeraren eller klippa bort vattenstämpeln. Om du vill ha mer kontroll över redigeringen kan du använda professionella videoredigeringsprogramvaror som Adobe Premiere Pro eller Final Cut Pro. Om du inte har tillgång till sådana program kan du använda online-videonredigerare för att ta bort vattenstämpeln. Kom ihåg att tänka på upphovsrättslagar och att följa riktlinjerna för användning av andras material. Ge din TikTok-video den personliga prägeln du önskar genom att ta bort vattenstämpeln, och låt din kreativitet skina!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa