⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Villkor

Priser

På SuperViral reserverar vi oss för eventuella fel i våra angivna priser. Dessutom förbehåller vi oss rätten att ändra priserna. Ändringen ska meddelas Användaren senast trettio (30) dagar innan ändringen träder i kraft. Reservationer görs för varor som inte är i lager.

Betalning

SuperViral accepterar betalning med VISA och Mastercard. Pengarna dras från kundens kort efter att orderbekräftelsen har skickats till kundens e-post eftersom detta är en digital produkt där vårt system automatiskt levererar din tjänst. Alla belopp är i SEK (svenska kronor). Vi reserverar oss för prisfel och slutsålda/utgångna produkter.

Leverering

Leveranserna är tillgängliga sju dagar i veckan och anländer vanligtvis inom 5 minuter efter beställning. Vi förbehåller oss dock rätten att ta upp till 72 timmar efter beställning. För vissa varor gäller särskilda leveransvillkor. Villkoren kommer att anges specifikt före köpet av dessa varor.

Service

  • SuperViral.se är inte på något sätt anslutet till Instagram, TikTok eller andra sociala medier.
  • Det är ditt eget ansvar att följa Instagram-regler och all lagstiftning som du är föremål för. Du använder SuperViral på egen risk.
  • Vi ansvarar inte för dina handlingar och deras konsekvenser. Vi är inte ansvariga om ditt Instagram-konto är förbjudet av någon anledning.
  • Vi kan inte återbetala för pågående, aktiva beställningar, Du samtycker till dessa villkor när du köper en tjänst från vår webbplats.
  • Vi kan inte garantera kontinuerlig, oavbruten eller felfri drift av tjänsterna.
  • Det är kundernas enda ansvar att se till att deras konton är inställda på “offentliga” under deras användning av SuperViral-tjänsten. Eventuell driftstopp i samband med att en kund ändrar sin profil till “privat” kommer inte att resultera i någon återbetalning av betalningen.
  • Du samtycker till att genom att köpa vår tjänst förstår du tydligt och samtycker till vad du köper och att du inte kommer att lämna in en bedräglig tvist genom betalningsprocessorn.
  • Vi förbehåller oss rätten att ändra, avbryta eller dra tillbaka hela eller någon del av vår tjänst eller någon del av dess innehåll när som helst utan föregående meddelande och utan att ådra oss något ansvar.
  • Det är ditt ansvar att se till att rätt länk eller användarnamn anges när du gör en beställning. Ingen återbetalning kommer att ske vid fel som beror på felaktigt angiven information.
  • Det är ditt eget ansvar att kontrollera om villkoren har ändrats.

Reklamationsrätt

Ditt köp omfattas av den danska lagen om försäljning av varor. Detta innebär att du antingen kan få en defekt artikel reparerad, utbytt, återbetalad eller avvisad, beroende på den specifika situationen. Det är ett krav att klagomålet är berättigat och att felet inte har uppstått till följd av felaktig användning av tjänsten eller annat skadligt beteende.

Du måste kontakta oss inom en “rimlig tid”

Återbetalning

Vid återbetalning ber vi dig ange bankuppgifter i form av kontonummer och kontonummer så att det överenskomna beloppet kan överföras. Denna information kan lämnas säkert via e-post eller andra elektroniska medel, eftersom det inte är känslig information och endast kommer att användas för vårt fullgörande av återbetalningen.

Ångerrätt

Ingen ångerrätt beviljas vid tillhandahållande av digitalt innehåll som inte tillhandahålls på ett fysiskt medium, om utförandet har påbörjats med konsumentens föregående uttryckliga samtycke och erkännande av att han därmed förlorar sin ångerrätt.

Läs mer på konsumentombudsmannens webbplats.

Policy för personuppgifter

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss och handla på vår webbplats behöver vi följande information om dig:

Namn
e-postadress
Information om vad du köpt

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera tjänsterna till dig och för att behandla förfrågningar om ditt köp. Behandlingen sker enligt reglerna i vår sekretesspolicy för SuperViral. Här kan du läsa mer om hur din information behandlas, när den raderas och vilka rättigheter du har som registrerad.

Klagomål – översikt och länkar:

Om du har ett klagomål på en tjänst som köpts i vår webbutik kan ett klagomål skickas till:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Länk: www.forbrug.dk

Om du är konsument bosatt i ett annat EU-land kan du framföra ditt klagomål i EU-kommissionens plattform för klagomål online.
Plattformen hittar du här: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Om du anger ett klagomål här, vänligen ange vår e-postadress: kontakt@superviral.se

Senast uppdaterad den 10/03/2024

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa