⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur gör man en highlight på Instagram?

Hur gör man en highlight på Instagram?

Funderar du på hur du kan skapa och utforma snygga highlights på ditt Instagram-konto? Att använda funktionen för highlights är ett utmärkt sätt att organisera och visa upp dina bästa inlägg och berättelser på en och samma plats. I den här artikeln kommer vi att ta en närmare titt på hur du skapar och redigerar highlights på Instagram.

Vad är en highlight på Instagram?

Innan vi går in på hur man skapar en highlight på Instagram är det viktigt att först förstå vad en highlight faktiskt är. En highlight är en samling av Instagram-berättelser som sparas på din profil efter att de försvunnit från ditt flöde. När en berättelse läggs till i en highlight kan den visas och tittas på av dina följare när som helst.

Highlights är synliga som små cirkulära ikoner högst upp på din Instagram-profil, precis under din bio. Genom att klicka på dessa ikoner kan användarna se dina highlights och få en sammanfattning av dina mest intressanta eller populära inlägg.

Hur skapar man en highlight på Instagram?

Att skapa en highlight på Instagram är enkelt och tar bara några enkla steg. Här är en guide för att hjälpa dig komma igång:

 1. Öppna Instagram-appen och gå till din profil genom att trycka på ikonen längst ner till höger.
 2. På din profil, tryck på plussteken (+) bredvid dina highlights.
 3. Välj de berättelser från ditt arkiv som du vill lägga till i din highlight genom att trycka på dem. Du kan välja upp till 100 berättelser.
 4. När du har valt berättelserna, tryck på “Nästa”.
 5. Välj en titel för din highlight. Du kan också ändra omslagsbilden genom att trycka på “Redigera omslagsbild”.
 6. Tryck på “Slutför” för att skapa din highlight.

Hur redigerar man en highlight på Instagram?

Efter att du har skapat en highlight kan du redigera den när som helst för att lägga till eller ta bort berättelser eller ändra dess omslagsbild och titel. Här är de steg du behöver följa för att redigera en highlight på Instagram:

 1. Gå till din profil och tryck på highlight-ikonen.
 2. Välj den highlight du vill redigera genom att trycka på den.
 3. På höger sida av skärmen finner du alternativ som “Lägg till” och “Ta bort” för att ändra innehållet i din highlight.
 4. För att ändra omslagsbilden och titeln på din highlight, tryck på “Redigera Highlight”.
 5. Efter att du har gjort alla önskade ändringar, tryck på “Slutför” för att spara dem.

Hur gör man en highlight på Instagram med en specifik tema?

Om du vill ge dina highlights på Instagram en unik och enhetlig look, kan du skapa dem med ett specifikt tema. Ett tema kan vara en gemensam färg, ett visst filter eller en särskild estetisk stil som du vill använda för att ge en enhetlig känsla åt dina highlights. Här är några enkla steg för att skapa en highlight med ett specifikt tema:

 1. Först och främst, bestäm vilket tema du vill använda för dina highlights. Fundera på om du vill använda en specifik färg, ett filter eller en estetisk stil.
 2. Välj berättelser som matchar ditt tema. Du kan redigera dina berättelser med hjälp av Instagrams inbyggda filter och verktyg för att få dem att passa ditt tema.
 3. När du har valt dina berättelser och redigerat dem enligt ditt tema, skapa en highlight och ge den en passande titel.
 4. För att göra din highlight ännu mer enhetlig, kan du redigera omslagsbilden för att matcha ditt tema eller skapa en design med hjälp av foto- eller bildredigeringsprogram.
 5. Lägg till berättelserna i din highlight och njut av det enhetliga temat på din Instagram-profil.

Sammanfattning

Att skapa och redigera highlights på Instagram är enkelt och ger dig möjlighet att visa upp dina bästa inlägg och berättelser på din profil. Genom att följa de enkla steg vi beskrivit i den här artikeln kan du skapa highlights som är unika och intressanta för dina följare. Kom ihåg att välja berättelser som är relevanta och intressanta för att skapa en engagerande upplevelse för dina följare. Låt din kreativitet flöda och skapa vackra highlights på Instagram!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa