⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur laddar jag ner Instagram-videor?

Hur laddar jag ner Instagram-videor?

Instagram är en populär plattform för att dela foton och videor med omvärlden. Många gånger kan det vara önskvärt att ladda ner Instagram-videor för att kunna titta på dem offline eller för att dela dem på andra sociala medieplattformar. Trots att Instagram inte tillhandahåller ett inbyggt sätt att ladda ner videor från plattformen, finns det ändå flera enkla och legitima metoder för att göra detta. I den här artikeln kommer vi att utforska olika sätt att ladda ner Instagram-videor och ge dig de steg du behöver för att göra det på ett säkert och effektivt sätt.

Använd en tredjepartsapp eller webbplats

Ett av de vanligaste sätten att ladda ner Instagram-videor är att använda en tredjepartsapp eller webbplats. Det finns många sådana verktyg tillgängliga online som kan hjälpa dig att ladda ner och spara videor från Instagram. Här är några av de mest populära alternativen:

 1. InstaDownloader: Denna webbplats erbjuder en enkel och användarvänlig tjänst för att ladda ner Instagram-videor. Kopiera bara länken till videon du vill ladda ner och klistra in den på webbplatsen för att påbörja nedladdningen.
 2. 4K Stogram: Det här är en programvara som kan installeras på din dator för att ladda ner Instagram-videor och bilder. Den ger dig möjlighet att ladda ner videor från Instagram-användare, hashtags eller plats.
 3. SaveFrom: Med SaveFrom-webbplatsen kan du ladda ner Instagram-videor genom att helt enkelt klistra in länken till videon. Webbplatsen stöder också nedladdning av videor från andra populära plattformar som YouTube och Facebook.

Alla dessa verktyg är enkla att använda och kan hjälpa dig att ladda ner Instagram-videor. Kom dock ihåg att vara försiktig och använda betrodda webbplatser eller appar för att undvika potentiella säkerhetsrisker.

Använda en nedladdningsfunktion i webbläsaren

Om du inte vill använda tredjepartsappar eller webbplatser kan du också ladda ner Instagram-videor med hjälp av en nedladdningsfunktion i webbläsaren. Både Google Chrome och Mozilla Firefox tillhandahåller denna funktion.

Hur laddar jag ner Instagram-videor med Google Chrome?

 1. Öppna Google Chrome och gå till Instagram.com
 2. Logga in på ditt Instagram-konto om du inte redan är inloggad.
 3. Hitta videon du vill ladda ner och spela upp den.
 4. Högerklicka någonstans på sidan och välj “Inspect” i den drop-down-meny som visas.
 5. I inspektörens panel, leta efter en rad som börjar med “<video src=” och följt av en länk till videon.
 6. Högerklicka på länken och välj “Öppna länk i ny flik” för att öppna länken direkt.
 7. Klicka sedan på högerklicka på videon i den nya fliken och välj “Spara video som” för att ladda ner den på din dator.

Hur laddar jag ner Instagram-videor med Mozilla Firefox?

 1. Öppna Mozilla Firefox och gå till Instagram.com
 2. Logga in på ditt Instagram-konto om du inte redan är inloggad.
 3. Hitta videon du vill ladda ner och spela upp den.
 4. Högerklicka någonstans på sidan och välj “Inspect Element” i den drop-down-meny som visas.
 5. I inspektörens panel, leta efter en rad som börjar med “<video src=” och följt av en länk till videon.
 6. Högerklicka på länken och välj “Öppna länk i ny flik” för att öppna länken direkt.
 7. Klicka sedan på högerklicka på videon i den nya fliken och välj “Spara video som” för att ladda ner den på din dator.

Genom att använda dessa webbläsarfunktioner kan du enkelt ladda ner Instagram-videor utan att behöva använda tredjepartsappar eller webbplatser.

Använda en nedladdningsapp på din mobiltelefon

Om du vill ladda ner Instagram-videor direkt till din mobiltelefon finns det också flera appar som kan hjälpa dig att göra detta. Här är några av de populära apparna för att ladda ner Instagram-videor:

 • InstaSave (för iOS och Android): Denna app tillåter användare att enkelt ladda ner Instagram-bilder och videor genom att helt enkelt kopiera länken och klistra in den i appen.
 • Video Downloader för Instagram (för iOS och Android): Med denna app kan du ladda ner Instagram-videor i hög kvalitet genom att kopiera länken och använda appens nedladdningsknapp.
 • Repost for Instagram (för iOS och Android): Med denna app kan du inte bara ladda ner Instagram-videor utan också dela dem på ditt eget Instagram-konto.

Dessa appar har olika funktioner och gränssnitt, så se till att välja den som passar bäst för dina behov. Kom ihåg att alltid vara försiktig vid användning av tredjepartsappar och att ladda ner dem från betrodda källor.

Slutsats

Att ladda ner Instagram-videor kan vara användbart av flera skäl, från att hålla dem för offline-visning till att dela dem på andra plattformar. Oavsett anledningen är det viktigt att använda rätt verktyg och metoder för att ladda ner videor från Instagram för att undvika säkerhetsrisker och integritetsproblem. Genom att använda tredjepartsappar eller webbplatser, webbläsarnedladdningsfunktioner eller nedladdningsappar på din mobiltelefon kan du enkelt ladda ner Instagram-videor och njuta av dem när som helst och var som helst. Kom ihåg att respektera upphovsrätten och ge rättmätig erkännande när du delar videor som inte är dina.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa