⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur lägger jag till fler foton på min Instagram-berättelse?

Hur lägger jag till fler foton på min Instagram-berättelse?

Instagram-berättelser har blivit en populär funktion som användare älskar att använda för att dela sina ögonblick med sina följare. Eftersom berättelserna bara visas i 24 timmar ger de också en känsla av omedelbarhet och autenticitet. Men vad händer om du vill lägga till fler än en bild i din Instagram-berättelse? I den här artikeln kommer vi att gå igenom några enkla tips och trick för att lägga till fler foton i din Instagram-berättelse och göra den ännu mer engagerande och underhållande för dina följare.

Planera och förbered dina foton

Innan du börjar lägga till fler foton i din Instagram-berättelse är det viktigt att planera och förbereda dina foton. Tänk på vilken typ av berättelse du vill berätta och vilka bilder som bäst kommer att förmedla din berättelse. Det kan vara en bra idé att skapa en samling av foton som du vill använda i din berättelse och sedan arrangera dem i rätt ordning.

Du kan använda din kamera eller mobiltelefon för att ta foton, men se till att de är av hög kvalitet och tydligt förstås. Du kan också redigera dina foton med hjälp av olika filter och redigeringsverktyg för att ge dem ditt eget personliga touch.

Lägg till fler foton i din Instagram-berättelse

När du har förberett dina foton kan du enkelt lägga till dem i din Instagram-berättelse. Här är stegen du behöver följa:

Steg 1: Öppna Instagram

Öppna Instagram-appen på din mobiltelefon och logga in på ditt konto. Om du inte redan har Instagram-appen kan du ladda ner den från App Store eller Google Play-butiken.

Steg 2: Gå till din profil

När du har loggat in på ditt konto, tryck på ikonen för din profil längst ner till höger på skärmen. Detta tar dig till din profil.

Steg 3: Skapa en ny berättelse

På din profiltrycker du på “+”-ikonen längst upp till vänster på skärmen. Detta öppnar kameragränssnittet för att skapa en ny berättelse.

Steg 4: Välj ett foto från din kamerarulle

För att lägga till fler foton i din Instagram-berättelse måste du välja ett foto från din kamerarulle. Du kan göra detta genom att trycka på miniatyren längst ned på skärmen eller genom att svepa åt höger för att komma åt kamerarullen. Bläddra sedan igenom dina foton och välj det du vill lägga till i din berättelse genom att trycka på det.

Steg 5: Redigera och anpassa ditt foto

Efter att du har valt ett foto kan du redigera det genom att använda verktygen längst upp på skärmen. Du kan beskära, justera ljusheten och kontrasten, lägga till filter och mycket mer för att ge ditt foto det utseende du vill ha.

Steg 6: Lägg till text och klistermärken

För att göra din Instagram-berättelse ännu mer engagerande kan du lägga till text och klistermärken. Tryck på “Aa”-ikonen längst upp till höger på skärmen för att lägga till text. Du kan ändra textstorlek, färg och stil genom att använda verktygen längst upp på skärmen.

För att lägga till klistermärken trycker du på klistermärkesikonen längst upp till höger på skärmen. Du kan bläddra igenom olika kategorier av klistermärken och välja det du tycker passar bäst till din berättelse.

Steg 7: Lägg till fler foton

Efter att ha redigerat och anpassat ditt första foto kan du enkelt lägga till fler foton i din Instagram-berättelse genom att upprepa steg 4-6. Välj ett annat foto från din kamerarulle, redigera det och anpassa det efter behov, och lägg sedan till text och klistermärken.

Steg 8: Publicera din berättelse

När du är nöjd med dina foton och din berättelse är det dags att publicera den. Tryck på “Dela på din berättelse” längst ned på skärmen för att dela din Instagram-berättelse med dina följare. Dina foton kommer nu att visas i din berättelse i tur och ordning.

Tips och tricks för att göra din Instagram-berättelse ännu bättre

Här är några tips och trick för att göra din Instagram-berättelse ännu bättre och locka ännu fler följare:

Variera dina foton

För att göra din Instagram-berättelse intressant och varierande, se till att använda olika typer av foton. Du kan blanda och matcha porträttfoton, landskapsfoton, matfoton och mycket mer för att ge din berättelse en visuell dimension.

Använd video och Boomerang

Förutom foton kan du också använda video och Boomerang i din Instagram-berättelse. Detta ger en extra rörlig dimension och kan vara mer engagerande för tittarna.

Var kreativ med text och klistermärken

Lägg till kreativ text och klistermärken i din Instagram-berättelse för att göra den rolig och unik. Du kan använda text för att berätta historier eller lägga till humoristiska klistermärken för att göra din berättelse mer underhållande.

Slutsats

Att lägga till fler foton i din Instagram-berättelse är enkelt och kan göra din berättelse ännu mer engagerande och underhållande för dina följare. Genom att planera och förbereda dina foton, följa de enkla stegen för att lägga till foton i din Instagram-berättelse och använda några tips och trick för att göra din berättelse ännu bättre, kan du skapa en fantastisk Instagram-berättelse som gör att dina följare kommer tillbaka för mer.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa