⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur lägger jag till höjdpunkter på Instagram?

Hur lägger jag till höjdpunkter på Instagram?

Instagram är en av de mest populära sociala mediaplattformarna idag och har över 1 miljard användare runt om i världen. En av funktionerna som gör Instagram så attraktivt är möjligheten att skapa och dela höjdpunkter på ditt konto.

Vad är höjdpunkter på Instagram?

Höjdpunkter är en samling av Instagram Stories som du kan välja att visa permanent på din profil. Vanligtvis försvinner en Story efter 24 timmar, men med hjälp av höjdpunkter kan du visa viktiga berättelser eller händelser över en längre tid.

Hur skapar jag höjdpunkter på Instagram?

Att skapa höjdpunkter på Instagram är enkelt. Här är de steg du behöver ta:

 1. Gå till din Instagram-profil genom att trycka på profilikonen längst ned på skärmen.
 2. På din profil klickar du på knappen “Nya” eller “+” som finns bredvid dina befintliga höjdpunkter.
 3. Välj de Instagram Stories du vill lägga till i höjdpunkterna genom att markera dem.
 4. Klicka på “Nästa” och ge din höjdpunkt en namn och en omslagsbild.
 5. Tryck på “Publicera” för att spara din höjdpunkt på din profil.

Efter att du har följt dessa steg kommer dina höjdpunkter att visas som runda ikoner på din profil, och dina följare kommer att kunna titta på dem när de besöker din profil.

För att ändra dina höjdpunkter

Om du vill redigera eller ta bort dina höjdpunkter kan du följa dessa enkla steg:

 1. Gå till din Instagram-profil genom att trycka på profilikonen längst ned på skärmen.
 2. Klicka och håll på den höjdpunkt du vill redigera eller ta bort.
 3. En meny kommer att visas. Välj “Redigera höjdpunkt” eller “Ta bort höjdpunkt” beroende på ditt syfte.
 4. För att redigera höjdpunkten kan du ändra namnet, omslagsbilden eller innehållet.
 5. Klicka på “Spara” för att tillämpa ändringarna eller “Ta bort” för att permanent radera höjdpunkten från din profil.

Fyra tips för att göra attraktiva höjdpunkter på Instagram

Att skapa attraktiva höjdpunkter på Instagram kan hjälpa dig att engagera din publik och ge en tydlig representation av ditt varumärke eller dina intressen. Här är fyra tips för att göra dina höjdpunkter mer attraktiva:

 1. Vara kreativ med namnen: Ge dina höjdpunkter lockande och beskrivande namn som gör det enkelt för dina följare att förstå innehållet.
 2. Ha en enhetlig visuell stil: Försök att skapa enhetlighet i omslagsbilder och färger för att ge dina höjdpunkter ett professionellt utseende.
 3. Se till att ha intressant innehåll: Välj Instagram Stories som har engagerande innehåll och som kommer att intressera dina följare.
 4. Använd anpassade omslagsbilder: Du kan använda redigeringsappar eller externa verktyg för att skapa anpassade och attraktiva omslagsbilder för dina höjdpunkter.

Så använder du höjdpunkter för företag

Om du driver ett företagskonto på Instagram kan höjdpunkter vara en kraftfull funktion för att visa upp din verksamhet och locka kunder. Här är några sätt du kan använda höjdpunkter för att stärka ditt företag på Instagram:

 1. Produktvisningar: Skapa höjdpunkter som visar dina produkter eller tjänster för att ge en snabb överblick över vad ditt företag erbjuder.
 2. Evenemang och erbjudanden: Använd höjdpunkter för att dela information om kommande evenemang eller erbjudanden för att locka dina följare att delta.
 3. Bakom kulisserna: Ge dina följare en inblick i din verksamhet genom att skapa höjdpunkter som visar vad som pågår bakom kulisserna.
 4. Kundrecensioner: Samla positiva recensioner och feedback från nöjda kunder och dela dem i höjdpunkter för att bygga upp förtroende.

Genom att använda höjdpunkter på ditt företagskonto kan du skapa en visuell berättelse som lockar och engagerar dina följare och potentiella kunder.

Sammanfattning

Att kunna skapa och använda höjdpunkter på Instagram är en värdefull funktion som låter dig visa upp viktiga berättelser och händelser på din profil. Genom att följa några enkla steg kan du skapa attraktiva höjdpunkter och använda dem för att locka följare och stärka ditt varumärke eller företag. Kom ihåg att vara kreativ och engagerande i ditt innehåll för att få ditt budskap att utmärka sig på Instagram. Lycka till!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa