⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man avbryter YouTube-musik

Hur man avbryter YouTube-musik

I dagens digitala ålder är musikströmning en av de mest populära sätten att njuta av våra favoritlåtar. Och när det gäller musikströmning är YouTube en av de mest använda plattformarna runt om i världen. Men vad händer när du behöver avbryta musiken på YouTube? Kanske behöver du fokusera på att jobba eller studera, eller bara ha tystnad för en stund. Oavsett orsaken, finns det flera enkla sätt att avbryta musiken på YouTube och fortsätta med din dag. I den här artikeln kommer vi att utforska några av dessa metoder för att hjälpa dig njuta av tystnad eller lyssna på något annat. Låt oss ta en titt!

Inaktivera musiken genom att avsluta flikarna

En av de snabbaste och enklaste sätten att avbryta musiken på YouTube är att helt enkelt stänga flikarna eller webbläsarfönstret där musiken spelas. Detta kommer att stoppa ljudet direkt och du kan fortsätta med vad du höll på med utan att behöva oroa dig för musiken som spelar i bakgrunden. Detta är perfekt om du lyssnar på musik genom din webbläsare och inte har något emot att stänga av alla andra flikar.

Stäng av ljudet på videospelaren

Om du fortfarande vill ha tillgång till andra flikar eller webbplatser samtidigt som du lyssnar på musik på YouTube kan du enkelt stänga av ljudet på videospelaren. Detta kan göras genom att helt enkelt klicka på ljudikonen som vanligtvis finns i det nedre högra hörnet av videospelaren. Genom att klicka på ikonen kan du enkelt stänga av och sätta på ljudet efter behov. Detta är en bra metod om du behöver ha möjligheten att snabbt stänga av och sätta på ljudet på YouTube utan att påverka andra ljud på din dator.

Använd YouTube-appen i bakgrunden

Om du brukar lyssna på musik på YouTube genom att använda en mobiltelefon eller surfplatta kan du använda YouTube-appen i bakgrunden för att avbryta musiken. Detta gör att du kan fortsätta lyssna på musik, podcaster eller något annat ljud från YouTube medan du utför andra uppgifter på din enhet. För att använda YouTube-appen i bakgrunden på en iPhone eller iPad, starta bara musikvideon i appen och tryck sedan på startknappen för att gå till ditt hemskärm. Musiken kommer nu att fortsätta spela i bakgrunden. På Android-enheter kan du dra ner meddelandefältet och trycka på uppspelningsknappen för att använda appen i bakgrunden. På det här sättet kan du njuta av din musik medan du samtidigt använder andra appar eller funktioner på din enhet.

Använd en tredjepartsapp

Om du verkligen vill kunna avbryta musiken på YouTube på ett enkelt och bekvämt sätt kan du överväga att använda en tredjepartsapp. Det finns flera appar som kan hjälpa dig att styra musiken från YouTube utan att behöva växla mellan flikar eller appar. Dessa appar ger dig möjlighet att starta, pausa och hoppa över låtar direkt från skärmen på din enhet och kan även ge extra funktioner som skapa spellistor och visa texterna till låtarna du lyssnar på. Vissa populära appar i detta avseende inkluderar YouTube Music, Musicolet och FlyTube. Se till att ladda ner appen från en betrodd källa och följ alltid alla säkerhetsanvisningar för att skydda din enhet.

Sammanfattning

Att kunna avbryta musiken på YouTube är viktigt när man behöver tystnad eller när man vill lyssna på något annat. Genom att använda några enkla metoder och verktyg kan du enkelt kontrollera musiken på YouTube och njuta av en mer anpassad lyssnarupplevelse. Oavsett om du väljer att stänga av flikarna, inaktivera ljudet på videospelaren eller använda en tredjepartsapp, kommer du att kunna njuta av musik när det passar dig bäst. Prova dessa metoder nästa gång du behöver avbryta musiken på YouTube och se vilken som passar dig bäst. Lyssna på musik ska vara enkelt, roligt och anpassningsbart för att passa dina behov. Så avbryt musiken och njut av tystnad eller utforska andra ljudkällor idag!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa