⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man avbryter YouTube TV gratis rättegång

Hur man avbryter YouTube TV gratis rättegång

Att prova på en gratistjänst innan man åtar sig ett abonnemang är alltid en bra idé när det gäller streamingtjänster. Att kunna avbryta en gratis rättegång är dock inte alltid lika enkelt som det låter. I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur du avbryter din gratis rättegång för YouTube TV på ett enkelt och smidigt sätt. Vi kommer också att diskutera varför YouTube TV är en populär streamingtjänst och om det är rätt val för dig.

Vad är YouTube TV?

Innan vi går in på hur man avbryter en gratis rättegång för YouTube TV, låt oss först ta en titt på vad denna streamingtjänst erbjuder. YouTube TV är en abonnemangsbaserad streamingtjänst som erbjuder en mängd olika TV-kanaler och innehåll. Med YouTube TV kan du strömma live-TV från över 85 TV-kanaler inklusive ABC, CBS, NBC, ESPN, CNN och många fler.

Det som sätter YouTube TV isär från andra streamingtjänster är att de erbjuder obegränsad DVR-lagring och möjligheten att titta på inspelade program på upp till tre enheter samtidigt. Dessutom kan du strömma innehåll på din dator, mobiltelefon, surfplatta och TV genom en kompatibel streamingenhet.

Varför välja YouTube TV?

YouTube TV har snabbt blivit en populär streamingtjänst på grund av dess överkomliga pris och omfattande innehållsutbud. Här är några skäl till varför du kanske vill överväga att välja YouTube TV:

  • Omfattande kanalutbud: Med över 85 TV-kanaler att välja mellan kan du hitta något för hela familjen att titta på.
  • Spara och titta senare: YouTube TV erbjuder obegränsad DVR-lagring, vilket innebär att du kan spara favoritprogram och titta på dem när du vill.
  • Avtal utan bindningstid: YouTube TV erbjuder flexibla abonnemang utan långsiktiga bindningar, vilket ger dig möjlighet att avbryta när som helst.
  • Möjlighet att dela med familjen: Du kan skapa upp till sex separata konton för familjemedlemmar och samtidigt titta på olika enheter.
  • Enkelt gränssnitt: YouTube TV:s användarvänliga gränssnitt gör det enkelt att navigera och hitta det du vill titta på.

Med allt detta sagt kan det fortfarande finnas anledningar till varför du vill avbryta din gratis rättegång för YouTube TV. Kanske har du funnit att tjänsten inte uppfyller dina förväntningar eller att det finns andra streamingtjänster som bättre passar dina behov. I nästa avsnitt kommer vi att gå igenom stegen för hur du avbryter din gratis rättegång för YouTube TV.

Hur man avbryter YouTube TV gratis rättegång

Det är viktigt att notera att avbrytning av din gratis rättegång för YouTube TV måste göras innan rättegången löper ut för att undvika att bli fakturerad för abonnemang. Här är en snabbguide över stegen för att avbryta din gratis rättegång för YouTube TV:

  1. Besök YouTube TV-webbplatsen och logga in på ditt konto.
  2. Klicka på din profilbild längst upp till höger på sidan.
  3. Välj “Inställningar” i rullgardinsmenyn.
  4. Välj fliken “Medlemskap” i sidomenyn.
  5. Klicka på “Avbryt medlemskap” och följ anvisningarna för att slutföra avbrytningsprocessen.

Efter att ha följt dessa steg är din gratis rättegång för YouTube TV avbruten och du kommer inte att bli fakturerad för ett abonnemang. Kom ihåg att en gratis rättegång endast ger dig tillgång till tjänsten i en begränsad tid, vanligtvis 7-30 dagar beroende på erbjudandet. Om du väljer att fortsätta använda YouTube TV efter rättegången kommer du att faktureras en månatlig abonnemangsavgift.

Sammanfattning

Att kunna avbryta en gratis rättegång för YouTube TV är enkelt och smidigt genom att följa stegen som beskrivs ovan. YouTube TV erbjuder ett brett utbud av TV-kanaler och innehåll till ett överkomligt pris. Om du vill prova på YouTube TV och avbryta din gratis rättegång finns det inga komplicerade processer att följa. Tänk på att avbryta din rättegång innan den löper ut för att undvika att bli debiterad för ett abonnemang. Lycka till med att upptäcka allt YouTube TV har att erbjuda!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa