⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man kopierar en video från YouTube

Hur man kopierar en video från YouTube

Det finns många olika anledningar till att man skulle vilja kopiera en video från YouTube. Det kan vara för att spara en favoritvideo offline, använda den i ett skol- eller arbetsprojekt eller helt enkelt dela med sig av den till vänner och familj. Oavsett vilken anledning du har är det möjligt att kopiera en video från YouTube och jag kommer att guida dig genom processen.

Steg 1: Hitta videon du vill kopiera

För att kopiera en video från YouTube måste du först hitta videon du är intresserad av att kopiera. Detta kan göras genom att använda sökfältet på YouTube eller genom att utforska olika användares kanaler och spellistor. När du har hittat videon, klicka på den för att öppna den i en större spelare.

Steg 2: Kopiera länken till videon

När videon är öppen i spelaren måste du kopiera länken till videon. För att göra detta, titta upp till webbläsarens adressfält och markera hela länken genom att klicka och dra pekaren över den. När länken är markerad, högerklicka på den och välj alternativet “Kopiera” från den nedrullande menyn.

Steg 3: Använd en webbaserad nedladdningstjänst

Ett enkelt sätt att kopiera en video från YouTube är att använda en webbaserad nedladdningstjänst. Det finns flera sådana tjänster tillgängliga online och de gör det möjligt för dig att ladda ner YouTube-videor i olika format och kvaliteter. En populär webbaserad nedladdningstjänst är SaveFrom.net. Besök webbplatsen och klistra in videolänken du kopierade tidigare i den angivna rutan. Klicka sedan på “Ladda ner” för att fortsätta.

SaveFrom.net kommer att bearbeta videolänken och visa olika alternativ för nerladdning. Du kan välja att ladda ner videon i olika format, som MP4 eller 3GP, och i olika kvaliteter, som 720p eller 1080p. Välj det alternativ som passar dina behov och klicka på länken för att starta nedladdningen.

Steg 4: Använd en nedladdningsprogramvara

Om du vill ha mer kontroll över nedladdningsprocessen kan du använda en nedladdningsprogramvara för att kopiera en video från YouTube. Det finns flera olika programvaror tillgängliga för detta ändamål, både gratis och kommersiella. En populär gratis nedladdningsprogramvara är 4K Video Downloader.

Efter att ha installerat 4K Video Downloader, öppna programvaran och klistra in videolänken du kopierade tidigare i det angivna fältet. Klicka sedan på “Ladda ner” för att fortsätta. Programvaran kommer att bearbeta videolänken och visa olika alternativ för nerladdning, precis som SaveFrom.net. Välj det format och kvalitet du föredrar och klicka på “Ladda ner” igen för att starta nedladdningen.

Med hjälp av en nedladdningsprogramvara har du också möjlighet att ladda ner hela YouTube-kanaler eller spellistor med bara några klick. Denna funktion kan vara användbar om du vill kopiera flera videor på en gång eller följa en viss användares innehåll.

Steg 5: Kontrollera upphovsrättsreglerna

Innan du kopierar en video från YouTube är det viktigt att kontrollera upphovsrättsreglerna. Vissa videor kan vara skyddade av upphovsrätt och deras innehåll får inte kopieras, spridas eller användas utan tillstånd från upphovsmannen. Det är viktigt att respektera och följa upphovsrättslagstiftningen för att undvika juridiska problem.

Om du endast kopierar och behåller en video för personlig användning eller delar den med några nära vänner och familjemedlemmar är det vanligtvis inte ett problem. Dock, om du planerar att använda videon på något sätt som kan anses vara kommersiellt eller omfattande, rekommenderas det att kontakta upphovsmannen för att få nödvändiga tillstånd.

Konklusion

Att kopiera en video från YouTube kan vara en användbar funktion för många olika ändamål. Genom att följa de enkla stegen som jag har beskrivit kan du snabbt och enkelt kopiera en video från YouTube och ha den tillgänglig offline eller dela med dig av den till andra. Kom bara ihåg att vara medveten om upphovsrättsregler och att respektera andras arbete.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa