⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man lyssnar på YouTube med skärmen avstängd

Hur man lyssnar på YouTube med skärmen avstängd

Att lyssna på YouTube-videor med skärmen avstängd är en eftertraktad funktion som många användare vill ha tillgång till. Tyvärr erbjuder inte YouTube en inbyggd möjlighet att göra detta, men det finns några olika metoder och verktyg som kan hjälpa dig att uppnå detta. I denna artikel kommer vi att utforska flera metoder och guida dig steg för steg för att lyckas lyssna på YouTube-medier med skärmen avstängd. Låt oss dyka in!

Hur man lyssnar på YouTube med skärmen avstängd: Metod 1 – YouTube Premium

En av de enklaste sätten att lyssna på YouTube med skärmen avstängd är genom att prenumerera på YouTube Premium. YouTube Premium är en betaltjänst som erbjuder flera fördelar och funktioner, inklusive möjligheten att lyssna på YouTube-videoinnehåll med skärmen avstängd.

För att använda YouTube Premium och lyssna på YouTube med skärmen avstängd, följ dessa steg:

 1. Gå till YouTube Premium-webbplatsen och starta en prenumeration.
 2. Ladda ner YouTube-appen på din mobiltelefon eller surfplatta.
 3. Logga in på ditt YouTube-konto i appen.
 4. Hitta den video du vill lyssna på och starta uppspelningen.
 5. Tryck på hemknappen (eller motsvarande knapp på din enhet) för att stänga av skärmen. Videon kommer att fortsätta spelas i bakgrunden och ljudet kommer att fortsätta spelas upp.

Detta är den mest pålitliga och enkla metoden för att lyssna på YouTube-medier med skärmen avstängd. Men notera att det finns en prenumerationsavgift för att använda YouTube Premium och den här funktionen är inte tillgänglig för användare som inte betalar.

Hur man lyssnar på YouTube med skärmen avstängd: Metod 2 – Tredjepartsappar

Om du inte är intresserad av att prenumerera på YouTube Premium eller inte vill betala för att lyssna på YouTube med skärmen avstängd, finns det också flera tredjepartsappar som kan hjälpa dig att uppnå detta. Dessa appar kan laddas ner från olika appbutiker och erbjuder liknande funktioner som YouTube Premium.

För att använda en tredjepartsapp för att lyssna på YouTube med skärmen avstängd, följ dessa generella steg:

 1. Gå till appbutiken på din enhet och sök efter “YouTube bakgrundsuppspelning” eller liknande termer.
 2. Välj en app som ser pålitlig och har positiva recensioner.
 3. Ladda ner och installera appen på din enhet.
 4. Starta appen och logga in på ditt YouTube-konto om det behövs.
 5. Sök efter den video du vill lyssna på och starta uppspelningen.
 6. Stäng av skärmen genom att trycka på hemknappen eller använda enhetens skärmtidslåsning.

Det är viktigt att notera att sticka tillbetroubare appar från betrodda utvecklare när du letar efter tredjepartsappar för att lyssna på YouTube med skärmen avslagen. Vissa appar kan innehålla malware eller skadlig kod, så var noga med att göra din forskning innan du laddar ner och installerar en app på din enhet.

Hur man lyssnar på YouTube med skärmen avstängd: Metod 3 – Webbplatser och onlinetjänster

Utöver YouTube Premium och tredjepartsappar finns det också flera webbplatser och onlinetjänster som erbjuder möjligheten att lyssna på YouTube utan att hålla skärmen påslagen. Dessa webbplatser och tjänster fungerar genom att konvertera YouTube-videor till ljudfiler som kan strömmas i bakgrunden. Här är några av de populära alternativen:

 1. Använda webbplatser som “ListenToYouTube” eller “YouTube to MP3 Converter” där du kan ange YouTube-videolänken och konvertera den till en MP3-fil som kan spelas upp i bakgrunden.
 2. Använda onlinetjänster som “YouTube Music” eller “Spotify” som erbjuder bakgrundsavspelning av musik och låtar från YouTube.

Genom att använda dessa webbplatser och tjänster kan du enkelt lyssna på YouTube-medier med skärmen avstängd. Men var medveten om att vissa av dessa tjänster kan vara olagliga eller bryta mot YouTube-villkoren. Försäkra dig om att du använder pålitliga och lagliga tjänster när du utforskar dessa alternativ.

Slutsats

Att lyssna på YouTube-medier med skärmen avstängd kan vara användbart i olika situationer, som när du vill spara batteritid på din enhet, lyssna på musik medan du utför andra uppgifter eller helt enkelt inte vill titta på videon just nu. Genom att använda metoder som YouTube Premium, tredjepartsappar och webbplatser/onlinetjänster kan du enkelt uppnå detta och njuta av YouTube-innehållet utan att behöva ha skärmen påslagen.

Kom ihåg att det alltid är viktigt att följa lagen och YouTube-villkoren när du använder dessa metoder. Nu när du har lärt dig hur man lyssnar på YouTube med skärmen avstängd, kan du utforska dessa alternativ och hitta den bästa metoden som passar dina behov. Njut av din musik och dina videor i bakgrunden!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa