⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man stänger av YouTube Shorts

Hur man stänger av YouTube Shorts

Är du trött på att se YouTube Shorts i din YouTube-matning? Vill du ha en mer anpassad visning av videor utan Shorts? Oroa dig inte, för jag ska visa dig hur du stänger av YouTube Shorts och återfår kontrollen över din YouTube-upplevelse. I den här artikeln kommer jag att gå igenom steg-för-steg-förfarandet för att stänga av YouTube Shorts och ge dig några användbara tips på vägen. Låt oss dyka in!

Hur man stänger av YouTube Shorts

1. Gå till YouTube-applikationen på din mobila enhet eller besök YouTube-webbplatsen på din dator.
2. Logga in på ditt YouTube-konto om du inte redan är inloggad.
3. Navigera till din startsida genom att klicka på YouTube-ikonen längst ned till vänster på skärmen (i mobilappen) eller genom att klicka på YouTube-logotypen längst upp till vänster (på webbplatsen).
4. Bläddra ner genom din startsida tills du ser en YouTube Shorts-video.
5. Leta efter de tre punkterna (vertikala punkter) precis bredvid videons titel och kanalnamn.
6. Klicka på de tre punkterna för att expandera menyn med alternativ.
7. I menyn som visas, klicka på alternativet “Inte intresserad” (på mobilappen) eller “Inte intresserad” (på webbplatsen).
8. YouTube kommer nu att visa dig en bekräftelsedialogruta där du kan välja alternativet “Inte intresserad av ‘YouTube Shorts'”.
9. Klicka på “Inte intresserad av ‘YouTube Shorts'” för att bekräfta och stänga av YouTube Shorts i din visa, vilket kommer att anpassa din YouTube-upplevelse till att visa färre eller inga Shorts-videor.

Varför ska du stänga av YouTube Shorts?

Medan YouTube Shorts är ett populärt format för korta videoklipp och har fångat många användares uppmärksamhet, kan det vara irriterande om du inte är intresserad av den typen av innehåll. Genom att stänga av YouTube Shorts kan du skräddarsy din YouTube-upplevelse och fokusera på de typer av videor och innehåll som du verkligen vill se. Det ger dig också möjlighet att upptäcka nya kanaler och innehåll som är mer relaterade till dina intressen och förbättra den övergripande kvaliteten på din visning.

Det bästa exemplet på användning av YouTube Shorts

Medan vissa användare kanske inte är intresserade av YouTube Shorts, finns det en enorm mängd användning för detta format, både för tittare och skapare. Här är ett exempel på när YouTube Shorts kan vara användbart och underhållande:

1. Underhållande och inspirerande innehåll: YouTube Shorts-funktionen gör det möjligt för skapare att dela korta, kreativa och underhållande videoklipp med en bred publik. Detta kan vara allt från dansutmaningar och komediskisser till snabba matlagningsrecept eller evenemangshöjdpunkter. Shorts ger tittare en förtrollande och snabb underhållningserfarenhet.

2. Snabba visningar av intressanta innehåll: YouTube Shorts har blivit en populär plattform för användare att snabbt titta på intressanta och engagerande innehåll. Dessa korta videoklipp är perfekta för situationer där du bara har några minuter över eller vill ha något att snabbt underhålla dig själv med.

3. Upptäckt av nya skapare och talanger: YouTube Shorts kan fungera som en inkörsport för nya och lovande skapare att visa upp sina färdigheter och talanger. Många framstående YouTubers har nått sin början genom att dela korta videoklipp som sedan gick virala och lockade en stor tittarbas.

4. Innehåll för mobilanvändare: Med den växande populariteten för mobilbaserad visning av videor, är YouTube Shorts-formatet enkelt och bekvämt att konsumera på mobila enheter. Det anpassar sig till den snabba och fragmenterade visningsstilen som är vanlig bland mobilanvändare idag.

Tips för att anpassa din YouTube-upplevelse

Förutom att stänga av YouTube Shorts kan du också ta några ytterligare steg för att anpassa din YouTube-upplevelse och se mer av de videor du är intresserad av. Här är några tips:

1. Använd YouTube:s “Inte intresserad”-funktion: Utöver att använda “Inte intresserad” -alternativet för YouTube Shorts kan du göra detsamma för andra typer av innehåll som du inte är intresserad av. Detta hjälper YouTube att förstå dina preferenser och anpassa dina rekommenderade videor bättre.

2. Prenumerera på kanaler du gillar: Genom att prenumerera på kanaler som delar innehåll som intresserar dig, kommer du att få mer innehåll från dessa kanaler i din YouTube-matning. Detta gör det mindre sannolikt att du kommer att se innehåll som du inte är intresserad av.

3. Använd YouTube:s sökfunktion: Om du letar efter något specifikt kan du använda YouTube:s sökfunktion för att hitta relevanta videor. Sökresultaten är oftast mer exakta och anpassade efter dina önskemål än rekommendationerna i din YouTube-matning.

4. Skapa spellistor: Genom att skapa egna spellistor kan du organisera och strukturera ditt visningsinnehåll. Det ger dig möjlighet att ha en dedikerad lista över videor som du vill titta på istället för att lita på YouTube:s rekommendationer.

5. Anpassa din startsida: YouTube erbjuder även alternativet att anpassa din startsida genom att markera visst innehåll som “Inte intresserad”. Detta bidrar till att ytterligare förbättra rekommendationerna som visas för dig och ger dig mer relevant innehåll.

6. Använd nyhetsflödesinställningarna: I YouTube-appen kan du gå till inställningarna och justera nyhetsflödesinställningarna för att anpassa vad du ser på din startsida. Du kan välja att se de senaste videorna från dina prenumerationer och få mindre rekommendationer.

Slutsats

Att stänga av YouTube Shorts är enkelt och gör att du kan anpassa din YouTube-upplevelse till vad du verkligen vill titta på. Genom att använda de föreslagna stegen och tipsen kan du skräddarsy din visning och undvika att se innehåll som inte intresserar dig. Kom ihåg att det är viktigt att uppdatera dina intressen när de förändras och ha kul med att utforska allt det fantastiska innehåll som YouTube erbjuder. Nu är det dags att sätta igång och ta kontroll över din YouTube-upplevelse!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa