⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur ser du vem som har favoriserat din video på TikTok?

Hur ser du vem som har favoriserat din video på TikTok?

Att få gillningar och favoriter på dina inlägg på sociala medier kan vara mycket spännande. Det är ett tecken på att människor uppskattar ditt innehåll och vill visa sitt stöd. TikTok är en av de mest populära plattformarna för att dela korta videoklipp, och många användare undrar hur de kan se vilka som har favoriserat deras videos på appen. I den här artikeln kommer vi att gå igenom några metoder för att ta reda på vem som har favoriserat din video på TikTok.

Direkt på videon

Den enklaste och mest direkta metoden för att se vem som har favoriserat din video på TikTok är att titta på själva videon. För att göra detta följer du dessa steg:

 1. Öppna TikTok-appen och gå till din profil.
 2. Letar upp videon som du vill se vilka som har favoriserat.
 3. Klicka på videon för att öppna den.
 4. Under videon ser du en siffra, det är antalet favoriter som videon har fått.
 5. Klicka på siffran för att se en lista över användarna som har favoriserat videon.

Genom att använda den här metoden kan du enkelt se vilka som har favoriserat din video. Det kan vara användbart om du vill hålla koll på vilka personer som engagerar sig mest med ditt innehåll.

Genom användning av en tredjepartsapp

Om du vill ha mer detaljerad information om vilka som har favoriserat din video på TikTok kan du använda en tredjepartsapplikation. Det finns flera appar där ute som gör det möjligt för dig att få tillgång till mer detaljerad statistik om dina TikTok-videor.

Ett exempel på en sådan app är “TikView”. Denna app låter dig se detaljerad information om dina TikTok-videor, inklusive vilka som har favoriserat dem. För att använda appen följer du dessa steg:

 1. Ladda ner och installera TikView-appen från appbutiken.
 2. Öppna appen och logga in med ditt TikTok-konto.
 3. Välj videon som du vill få information om.
 4. Appen kommer att visa en lista över användare som har favoriserat videon.

Genom att använda en tredjepartsapp som TikView kan du få mer djupgående information om ditt TikTok-innehåll och engagemanget det genererar.

Genom TikToks Analytics

Om du har en TikTok Pro- eller Creator-konto kan du också använda TikToks inbyggda analysverktyg för att se vem som har favoriserat dina videor. TikToks analytiska verktyg ger dig detaljerad information om ditt konto och dina inlägg, inklusive information om vilka som har favoriserat dina videor. För att använda dessa verktyg följer du dessa steg:

 1. Logga in på ditt TikTok Pro- eller Creator-konto.
 2. Gå till din profil och klicka på “Följare“.
 3. Välj “Analytics” för att komma åt detaljerade statistik om ditt konto.
 4. Välj “Inlägg” för att se dina videor.
 5. Välj den video du vill undersöka närmare och se information om vilka som har favoriserat den.

Genom att använda TikToks inbyggda analysverktyg kan du få en omfattande översikt över ditt konto och dina inläggsprestanda.

Sammanfattning

Att se vem som har favoriserat din video på TikTok kan vara en spännande och givande upplevelse. Genom att använda de olika metoderna som beskrivs ovan kan du enkelt ta reda på vilka som har favoriserat dina videor. Genom att använda TikToks inbyggda verktyg, tredjepartsappar eller helt enkelt titta på videon själv kan du få insikt i vem som engagerar sig mest med ditt innehåll på TikTok.

Kom ihåg att använda dessa metoder på ett etiskt sätt och respektera användarens integritet. Att se vem som har favoriserat din video kan vara kul och informativt, men det är viktigt att komma ihåg att respektera användarens integritet och inte missbruka dessa funktioner. Använd dem istället för att få en djupare förståelse för ditt eget innehåll och vilka som engagerar sig mest med det.

Vi hoppas att den här artikeln har gett dig lite insikt i hur du kan se vilka som har favoriserat din video på TikTok. Glöm inte att ha kul och fortsätt skapa fantastiskt innehåll!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa