⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur sparar du en TikTok?

Hur sparar du en TikTok?

TikTok har blivit en av de mest populära sociala plattformarna runt om i världen. Med över 800 miljoner aktiva användare är det inte konstigt att folk inte bara vill dela sina egna TikToks, utan också spara andras videos för senare tittande eller delning. Så hur sparar du en TikTok? I denna artikel kommer jag att dela med mig av några olika sätt att göra det på, så att du kan njuta av dina favoritvideos även när du är offline eller inte har tillgång till appen.

Det finns flera olika metoder för att spara en TikTok-video, och valet av metod beror ofta på vilken enhet du använder och vilken plattform du tittar på TikToks från. Låt oss titta närmare på några av de mest populära metoderna för att spara TikTok-videos och hur du kan använda dem till din fördel.

1. Spara en TikTok till din kamera

Den enklaste metoden att spara en TikTok-video är att helt enkelt ladda ner den till din kamera. För att göra detta, öppna appen och sök efter den TikTok-video du vill spara. När du har hittat rätt video, tryck på delningsknappen (det ser ut som en pil som pekar uppåt) och välj alternativet “Spara video” eller “Ladda ner video”.

Du kan också använda det här alternativet för att spara din egen video. Om du har skapat en TikTok som du är särskilt stolt över eller bara vill föra en säkerhetskopia av, kan du enkelt ladda ner den till din kamera genom att följa samma steg som beskrivs ovan.

Det är viktigt att komma ihåg att om du väljer att ladda ner någon annans TikTok-video, bör du fråga om deras tillstånd först och följa TikToks riktlinjer och användaravtal.

2. Använda skärminspelning för att spara en TikTok-video

En annan metod för att spara en TikTok-video är att använda skärminspelning. Denna metod fungerar på både mobila enheter och datorer och kräver inte att du laddar ner någon extra app eller programvara.

För att spara en TikTok-video med skärminspelning, behöver du bara spela upp videon på din enhet och samtidigt starta skärminspelningen. På de flesta smartphones och surfplattor kan du aktivera skärminspelning genom att trycka på en kombination av knappar, som vanligtvis inkluderar strömknappen och volym ner-knappen. På datorer finns det också olika programvaror att använda för skärminspelning, såsom OBS Studio eller QuickTime Player.

När skärminspelningen är igång kan du spela upp TikTok-videon från början och låta den spela in. När du har spelat in hela videon kan du stoppa skärminspelningen och hitta den sparade videon i din enhets galleri eller på din dators hårddisk.

Detta är en bra metod att använda om du vill spara en TikTok-video som inte är tillåten att ladda ner eller om du vill spara en livestream. Dock kan videokvaliteten vara något sämre jämfört med att ladda ner videon direkt från appen.

3. Använda en dedikerad TikTok-laddare

Om du är en av de mer tekniskt avancerade användarna kan du också överväga att använda en dedikerad TikTok-laddare för att spara TikTok-videos. Dessa laddare är speciellt utformade för att ladda ner TikToks och kan erbjuda fler funktioner och inställningar än de andra metoderna vi har diskuterat tidigare.

Det finns flera olika TikTok-laddare som är tillgängliga, både som webbplatser och som appen till mobila enheter. Dessa laddare kan vanligtvis laddas ner gratis och erbjuder möjligheten att ladda ner TikToks i olika format och kvaliteter, samt att spara dem direkt till din enhet eller till en molntjänst.

De flesta TikTok-laddare fungerar genom att du helt enkelt klistrar in länken till den TikTok-video du vill ladda ner och sedan klickar på “Ladda ner” eller liknande knapp. Laddaren kommer då att behandla videon och ge dig alternativ för att spara den.

Detta kan vara ett bra alternativ om du vill ha mer kontroll över hur du sparar dina TikToks eller om du vill ladda ner flera videor samtidigt. Men kom också ihåg att använda dessa laddare med försiktighet och att alltid respektera upphovsrätten och de riktlinjer som TikTok har fastställt.

Sammanfattning

Att spara en TikTok-video är enkelt om du vet vilka metoder som är tillgängliga för dig. Oavsett om du väljer att ladda ner videon direkt från appen, använda skärminspelning eller använda en dedikerad TikTok-laddare, kommer du snabbt och enkelt kunna spara dina favorit-TikToks för senare tittande eller delning. Kom bara ihåg att alltid be om tillstånd om du vill ladda ner någons annans video och att följa TikToks riktlinjer och användarvillkor.

Vilken metod föredrar du för att spara TikTok-videos? Har du några andra tips eller tricks som du vill dela med dig av? Låt oss veta!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa