⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur sparar du ett TikTok-utkast till kamerarullen?

Hur sparar du ett TikTok-utkast till kamerarullen?

Att skapa videoklipp på TikTok kan vara både roligt och kreativt. Ibland vill du kanske spara ett utkast till din kamerarulle för att redigera det senare eller dela det på andra plattformar. I den här artikeln kommer vi att gå igenom stegen för att spara ett TikTok-utkast till din kamerarulle. Vi kommer också att diskutera några användbara tips för att få ut det bästa av dina TikTok-videoklipp. Låt oss komma igång!

Förberedelse innan du sparar ett TikTok-utkast

Innan du sparar ett utkast till din kamerarulle på TikTok finns det några saker du bör göra för att säkerställa en smidig process. Här är några viktiga förberedelser:

 1. Se till att du har den senaste versionen av TikTok-appen installerad på din enhet. Uppdateringar kan ibland introducera nya funktioner eller förbättra befintliga.
 2. Kontrollera att du har tillräckligt med ledigt utrymme på din kamerarulle för att spara ditt utkast. TikTok-videor kan ta upp ganska mycket lagringsutrymme, särskilt om de är långa eller har hög upplösning.

Så här sparar du ett TikTok-utkast till kamerarullen

Nu när du är redo att spara ditt TikTok-utkast till din kamerarulle, följ dessa enkla steg:

 1. Öppna TikTok-appen på din enhet och logga in på ditt konto om det inte redan är gjort.
 2. Gå till fliken “Utkast” längst ner på skärmen. Du kan hitta den bredvid “För dig” och “Eftersök”.
 3. Här visas alla dina sparade utkast. Bläddra igenom tills du hittar utkastet som du vill spara till din kamerarulle.
 4. När du har hittat utkastet, tryck på det för att öppna det i redigeringsläge.
 5. Kontrollera att du är nöjd med utkastet. Om du vill göra några ändringar, redigera det enligt önskemål.
 6. När du är klar med redigeringen, tryck på knappen “Nästa” längst ned till höger på skärmen.
 7. I nästa steg kommer du att kunna lägga till ett bildfilter, musik eller text om du vill. Om du inte vill göra några ändringar kan du bara hoppa över detta steg.
 8. Efter att ha gått igenom alla valmöjligheter, tryck på “Publicera” längst ned till höger på skärmen.
 9. I det sista steget, när du får frågan om du vill dela videon, välj istället “Spara lokal kopia”.
 10. Ditt utkast har nu sparats till din kamerarulle! Du kan hitta det bland dina vanliga videoklipp och redigera det eller dela det på andra plattformar.

Tips för att få ut det bästa av dina TikTok-videoklipp

Att skapa engagerande TikTok-videoklipp kan vara en konstform i sig. Här är några tips som kan hjälpa dig att göra dina videoklipp ännu bättre:

 • Ha en tydlig idé eller berättelse innan du börjar filma. Det hjälper dig att strukturera din video och hålla tittarna engagerade.
 • Använd effekter och övergångar för att skapa visuellt intressanta klipp. TikTok har ett brett utbud av effekter och verktyg som du kan använda för att ge dina videoklipp en unik touch.
 • Experiment med olika musikstilar och låtar för att hitta den perfekta ljudspåret till dina videoklipp. Bra musik kan verkligen förhöja upplevelsen för tittarna.
 • Ha roligt och var kreativ! TikTok är en plattform för att uttrycka dig själv och dela din personlighet med världen. Var inte rädd för att testa nya idéer och vara unik.

Så nu vet du hur du sparar ett TikTok-utkast till din kamerarulle och några tips för att göra dina videoklipp ännu bättre. Var inte rädd för att experimentera och ha kul med dina videokreationer. Lycka till!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa