⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur sparar jag Instagram-videor?

Hur sparar jag Instagram-videor?

Att spara Instagram-videor kan vara användbart på så många olika sätt. Oavsett om du vill ha en kopia av en video för personligt bruk, eller om du vill dela den med andra, finns det flera metoder och verktyg som kan hjälpa dig att göra detta. I den här artikeln kommer vi att utforska några av de bästa sätten att spara Instagram-videor på, oavsett om du använder en dator eller mobil enhet.

Vad är Instagram för dem som inte känner till det?

Innan vi börjar utforska hur man sparar Instagram-videor är det bäst att ge en kort introduktion till plattformen för de som kanske inte är bekanta med den ännu. Instagram är en av världens mest populära sociala medieplattformar som tillåter användare att dela foton och videor med sina följare. Det var ursprungligen avsett att vara ett sätt att dela vardagliga ögonblick och händelser, men det har nu blivit mycket mer än så. Idag används Instagram av allt från influencers och kändisar till företag och organisationer för att nå ut till sina målgrupper och marknadsföra sina produkter och tjänster.

Så här sparar du Instagram-videor på en dator

Om du använder en dator och vill spara en Instagram-video finns det flera olika metoder du kan använda. Här är två av de mest populära:

Metod 1: Använda ett webbaserat verktyg

Det finns flera webbaserade verktyg som gör det möjligt att enkelt ladda ner Instagram-videor. Ett av de mest populära verktygen är “SaveFromWeb”. Här är hur du använder det:

1. Kopiera länken till Instagram-videon du vill spara genom att högerklicka på videon och välja “Kopiera länkadress” eller genom att klicka på de tre prickarna bredvid videon och välja “Kopiera länk”.

2. Gå till SaveFromWebs webbplats (savefromweb.com) och klistra in länken i det angivna fältet.

3. Klicka på “Ladda ner” och välj sedan önskad videokvalitet.

4. Klicka på “Ladda ner” igen och vänta på att nedladdningen ska slutföras.

Genom att använda SaveFromWeb eller liknande verktyg kan du enkelt spara dina favorit Instagram-videor och visa dem offline när du vill.

Metod 2: Inspektera element

En annan metod för att spara Instagram-videor på en dator är att använda webbläsarens inspektorelement. Följ dessa steg:

1. Hitta Instagram-videon du vill spara och högerklicka på den.

2. Välj “Inspektera” i den nedrullningsbara menyn. Detta öppnar webbläsarens inspektorelement.

3. I inspektorelementet, leta efter HTML-koden för videon. Du kan oftast hitta den genom att söka efter “src” -attributet.

4. Markera och kopiera URL: en för videon.

5. Klistra in URL: en i en ny flik i din webbläsare och tryck på Enter.

6. Nu bör videon spelas upp i sin egen flik. Högerklicka på videon och välj “Spara video som” eller liknande alternativ för att spara videon på din dator.

Dessa två metoder är bara några av de sätt du kan använda för att spara Instagram-videor när du använder en dator. Prova dem och se vilken som fungerar bäst för dig!

Så här sparar du Instagram-videor på en mobil enhet

Om du föredrar att använda din mobil enhet för att spara Instagram-videor finns det också flera metoder tillgängliga. Här är två av de bästa metoderna för att spara Instagram-videor på din mobil:

Metod 1: Använda en tredjepartsapp

Det finns flera tredjepartsappar som gör det möjligt att ladda ner Instagram-videor direkt till din mobil. En av de mest populära apparna för detta ändamål är “InstaSave”. Här är hur du använder det:

1. Ladda ner och installera InstaSave-appen från App Store eller Google Play Store.

2. Öppna Instagram-appen och hitta den video du vill spara.

3. Klicka på de tre prickarna bredvid videon och välj “Kopiera länk” eller “Dela till …”.

4. Öppna InstaSave-appen och klistra in länken i det angivna fältet.

5. Klicka på “Ladda ner” och vänta på att nedladdningen ska slutföras.

Med hjälp av InstaSave (eller liknande appar) kan du enkelt spara Instagram-videor på din mobil och titta på dem när som helst, även utan internetuppkoppling.

Metod 2: Skärmdumpa eller skärminspelare

En annan metod för att spara Instagram-videor på en mobil enhet är genom att använda skärmdumpningsfunktionen eller en skärminspelare-app. Här är stegen:

1. Öppna Instagram-appen och hitta den video du vill spara.

2. Spela upp videon i fullskärm.

3. Ta en skärmdump genom att trycka på volym upp- och strömbaksknapparna samtidigt (variera beroende på enheten) eller använda den inbyggda skärmdumpningsfunktionen på din enhet.

4. Öppna galleriet eller fotos-appen på din enhet och hitta skärmdumpsbilden.

5. Klicka på “Dela” och välj att spara bilden eller skicka den till dig själv via e-post eller meddelandetjänster.

Om du inte vill använda en app från tredje part kan du också använda en skärminspelare-app för att spela in hela Instagram-video och spara den på din enhet.

Sammanfattning

Att spara Instagram-videor kan vara användbart av olika skäl, och det finns flera metoder som du kan använda för att göra det. Oavsett om du använder en dator eller en mobil enhet kan du enkelt spara dina favorit Instagram-videor och titta på dem när du vill. Genom att följa de här stegen kan du snabbt bli en expert på att spara Instagram-videor och bli den personen som vänner och familj vänder sig till när de behöver hjälp med samma problem. Så vad väntar du på? Gå och spara några fantastiska Instagram-videor redan idag!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa