⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur sparar jag videor på TikTok?

Hur sparar jag videor på TikTok?

Att använda TikTok har blivit en populär tidsfördriv för både unga och gamla. Den populära appen, som erbjuder en plattform för att skapa och dela korta videor, har snabbt blivit en viktig del av sociala medier-landskapet. Många användare undrar dock hur de kan spara videor från TikTok för att kunna titta på dem senare eller dela dem med vänner och familj utanför appen. I denna artikel kommer vi att ta en djupdykning i hur du sparar videor på TikTok.

Vilka är metoderna för att spara videor på TikTok?

Det finns flera olika metoder för att spara videor på TikTok, från att använda inbyggda funktioner till att använda externa verktyg och applikationer. Här är några av de vanligaste metoderna:

1. Spara videor med TikToks inbyggda funktioner

TikTok har faktiskt inbyggda funktioner som låter användare spara videor direkt från appen. För att spara en video som du tittar på, följ dessa steg:

 1. Öppna TikTok-appen och hitta videon du vill spara.
 2. Tryck på delningsknappen nedanför videon (en pil som pekar uppåt).
 3. Välj “Spara video” bland de olika alternativen i delningsmenyn.

Efter att du har valt “Spara video” kommer videon att sparas direkt till din enhets foton eller galleri. Du kan nu enkelt hitta och titta på videon när som helst utan att behöva öppna TikTok-appen.

2. Använda tredjepartsverktyg eller applikationer

Om du inte vill använda TikToks inbyggda funktioner kan du använda olika tredjepartsverktyg och applikationer för att spara videor från TikTok. Det finns många webbplatser och appar som erbjuder denna funktion, men det är viktigt att vara försiktig och använda pålitliga källor för att undvika malware eller andra oönskade problem.

Ett populärt verktyg för att spara videor från TikTok är en webbplats som heter “SaveFrom”. För att använda SaveFrom för att spara en TikTok-video, följ dessa steg:

 1. Kopiera länken till TikTok-videon du vill spara.
 2. Gå till SaveFrom-webbplatsen (https://sv.savefrom.net/).
 3. Klistra in videolänken i sökfältet på SaveFrom-webbplatsen.
 4. Välj “Ladda ner” eller “Spara som” och följ instruktionerna för att spara videon på din enhet.

Genom att använda tredjepartsverktyg och applikationer som SaveFrom kan du spara TikTok-videor enkelt och snabbt.

3. Skärminspelning

En annan metod för att spara TikTok-videor är att använda skärminspelning. Den här metoden innebär att du spelar in din skärm medan en video spelas på TikTok-appen. För att använda skärminspelning för att spara en TikTok-video, följ dessa steg:

 1. Öppna TikTok-appen och hitta videon du vill spara.
 2. Öppna den inbyggda skärminspelningsfunktionen på din enhet. Detta kan variera beroende på vilken typ av enhet du har, men oftast finns det en inbyggd skärminspelningsfunktion i inställningarna.
 3. Spela upp videon på TikTok och starta skärminspelning.
 4. När videon är klar, stoppa skärminspelningen och spara inspelningen.

Det är viktigt att komma ihåg att skärminspelning kan påverka video- och ljudkvaliteten något och även ta upp mer utrymme på din enhet. Det kan också vara olämpligt att använda skärminspelning för att spara andras TikTok-videor utan tillstånd.

Vad bör jag tänka på när jag sparar TikTok-videor?

När du sparar videor från TikTok är det viktigt att komma ihåg att respektera upphovsrätten och integriteten hos andra användare. Det är alltid bäst att be om tillstånd innan du sparar och delar någon annans video. Här är några andra saker att tänka på när du sparar TikTok-videor:

 • Endast spara videor som du har tillstånd att spara och dela.
 • Använd säkra och pålitliga verktyg och applikationer för att undvika malware eller andra problem.
 • Kontrollera inställningarna för att se till att du sparar videon i rätt format och kvalitet.
 • Följ alla tillämpliga lagar och regler när det gäller upphovsrätt och dela inte video med olovligt innehåll.

Sammanfattning och slutord

Att spara videor från TikTok behöver inte vara svårt, och det finns flera olika metoder du kan använda. Du kan använda TikToks inbyggda funktioner, använda tredjepartsverktyg eller applikationer eller använda skärminspelning. Oavsett vilken metod du väljer är det viktigt att komma ihåg att respektera upphovsrätten och integriteten hos andra användare. Ge alltid rätt kredit till videons skapare om du delar den offentligt och följ alla tillämpliga lagar och regler. Så nu har du det – du är redo att börja spara videor från TikTok! Lycka till och ha kul med att utforska allt det spännande innehållet som TikTok har att erbjuda!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa