⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Vad man ska titta på på YouTube

Vad man ska titta på på YouTube

YouTube erbjuder en oändlig ström av videoklipp över en rad olika ämnen, vilket kan göra det överväldigande att veta vad man ska titta på. I denna artikel kommer vi att utforska några intressanta och underhållande videor, kanaler och kategorier på YouTube som du kan spendera timmar på att titta på. Oavsett om du är intresserad av lärande, skratt eller inspiration, finns det något för alla på YouTube. Låt oss dyka in!

Vad man ska titta på på YouTube: Humor och komedi

Om du letar efter ett gott skratt är YouTube platsen att vara på. Här hittar du otaliga komiker som delar roliga klipp, skämt och sketcher. Många populära komiker började sin karriär på YouTube, så du får chansen att upptäcka nya talanger och skrattande stjärnor.

Några av de mest populära komikerna på YouTube inkluderar PewDiePie, Markiplier och Smosh. Dessa kanaler erbjuder allt från roliga videobloggar och skämt till spännande livestreams. Du kan lätt fastna framför skärmen i flera timmar när dessa komiker fängslar dig med sina skämt och äventyr.

Topplista över roliga klipp

För att göra det enklare för dig att hitta underhållande innehåll på YouTube har vi skapat en topplista över roliga klipp. Dessa klipp kommer garanterat att få dig att skratta högt och ljusa upp din dag:

 1. “Kattungar som spelar piano” – En klassiker på YouTube, detta klipp är en samling av söta kattungar som spelar på pianot. Perfekt för djurälskare och musikälskare.
 2. “Barn som gör lustiga saker” – Detta klipp visar barn som gör roliga och överraskande saker. Du kommer att skratta och bli förundrad över deras uppfinningsrikedom och energi.
 3. “Komiska misslyckanden” – Detta klipp visar misslyckade försök till skämt och trick. Du kommer inte kunna hålla dig från att skratta åt de ögonblick som inte går som planerat.
 4. “Stand-up komedier” – Många komiker delar sina stand-up framträdanden på YouTube. Sök efter din favoritkomiker och njut av deras roliga och skarpa material.
 5. “Komiska djurvideor” – Djur kan vara otroligt roliga, och det finns massor av videor på YouTube som fångar deras komiska sidor. Från skrattande hästar till klumpiga hundar, kommer dessa videor att få dig att skratta högt.

Vad man ska titta på på YouTube: Utbildning och lärande

YouTube är också ett fantastiskt verktyg för att lära sig nya saker och utöka sina kunskaper. Det finns otaliga kanaler där experter delar sin kunskap inom olika områden, från vetenskap och matlagning till programmering och historia. Oavsett vad du är intresserad av finns det något för dig.

En populär kanal för lärande på YouTube är TED-Ed. Denna kanal erbjuder korta och informativa lektioner om en rad olika ämnen. Du kan lära dig om allt från grundläggande fysik och matematik till filosofi och psykologi. TED-Eds videor är inte bara pedagogiska, de är också snyggt animerade och engagerande.

Topplista över utbildningskanaler

För att hjälpa dig navigera utbildningsvärlden på YouTube har vi sammanställt en topplista över utbildningskanaler. Dessa kanaler kommer att ge dig en gedigen utbildning och hjälpa dig att utöka dina kunskaper inom olika områden:

 1. TED-Ed – Som nämnts tidigare erbjuder TED-Ed korta och pedagogiska lektioner om en rad olika ämnen. Denna kanal är perfekt för att lära sig något nytt varje dag.
 2. Kurzgesagt – In a Nutshell – Denna kanal tar komplexa ämnen och förklarar dem på ett enkelt och engagerande sätt. Från vetenskap och teknik till samhällsfrågor och hälsa, kommer Kurzgesagt att få dig att förstå komplexa ämnen utan att bli uttråkad.
 3. CrashCourse – CrashCourse erbjuder kurser om olika ämnen, inklusive historia, biologi, psykologi och mycket mer. Varje kurs är välstrukturerad och föreläsarna är kunniga och entusiastiska.
 4. Veritasium – Denna kanal utforskar vetenskapliga fenomen och presenterar dem på ett sätt som är både underhållande och pedagogiskt. Om du älskar vetenskap kommer du att älska Veritasium.
 5. Numberphile – Denna kanal är perfekt för alla matematikälskare där ute. Numberphile tar sig an matematiska koncept och teorier på ett engagerande och lättförståeligt sätt.

Vad man ska titta på på YouTube: Inspiration och motivation

Om du är i behov av lite inspiration och motivation kan YouTube vara platsen att hitta det. Det finns otaliga kanaler som erbjuder inspirerande tal, livsberättelser och mentala träningstips. Dessa kanaler kan hjälpa dig att känna dig motiverad och ge dig verktygen du behöver för att nå dina mål.

Ett exempel på en kanal som erbjuder motivationsinnehåll är TED Talks. Där hittar du tal och föreläsningar från några av världens mest framstående tänkare och inspiratörer. Från entreprenörskap och personlig utveckling till konsten att leda och skapa förändring, kommer TED Talks att ge dig en boost av motivation.

Topplista över inspirationskanaler

För att hjälpa dig hitta motivation och inspiration har vi satt samman en topplista över inspirationskanaler på YouTube. Dessa kanaler kommer att ge dig den extra gnistan du behöver för att nå dina mål och uppnå din fulla potential:

 1. TED Talks – Som nämnts ovan erbjuder TED Talks tal och föreläsningar från några av världens mest framstående inspiratörer. Denna kanal kommer att hjälpa dig att tänka utanför boxen och inspirera dig till att göra stora saker.
 2. MotivationGrid – Denna kanal erbjuder inspirerande videoklipp och tal för att motivera och engagera dig. Du kommer att bli inspirerad att ta aktion och förverkliga dina drömmar.
 3. Tony Robbins – Tony Robbins är en framstående föreläsare och författare inom personlig utveckling och motivation. På hans kanal hittar du inspirerande klipp och övningar för att nå ditt fulla potentiella.
 4. School of Life – Denna kanal erbjuder filosofiska tankar och insikter om livet och mänskliga relationer. Om du letar efter inspiration och perspektiv kommer School of Life att hålla dig engagerad.
 5. Lisa Nichols – Lisa Nichols är en författare och talare som specialiserar sig på motivation och personlig utveckling. Hennes kanal erbjuder tal och övningar för att hjälpa dig att förändra ditt liv.

Avslutande tankar

Som vi har sett är YouTube en skattkista av underhållning, kunskap och inspiration. Oavsett vad du är intresserad av kan du hitta något på YouTube som passar dina behov. Använd listorna i den här artikeln som en startpunkt för att utforska plattformen och hitta nya videor och kanaler att följa. Du kommer garanterat att ha en bra tid!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa