⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Varför kan jag inte kommentera på YouTube?

Varför kan jag inte kommentera på YouTube?

YouTube är en av världens största plattformar för att dela och titta på videor. Det ger användarna en möjlighet att interagera med varandra genom att dela sina åsikter och kommentera på videor. Men vad händer om du inte kan kommentera på YouTube? Varför dyker det upp ett meddelande eller varför verkar kommentarerna vara inaktiverade för vissa videor? I den här artikeln kommer vi att utforska några möjliga orsaker till varför detta kan hända och hur du kan lösa problemet.

Varför kan jag inte kommentera på YouTube?

Det finns flera olika skäl till varför du kanske inte kan kommentera på YouTube. Det kan vara på grund av tekniska problem, begränsningar på ditt konto eller åtgärder vidtagna av videons ägare. Låt oss titta närmare på några tänkbara skäl:

 1. Du är inte inloggad eller har inaktiverat kommentarer på ditt konto

  För att kunna kommentera på YouTube måste du vara inloggad på ditt Google-konto. Om du inte är inloggad kommer du inte att kunna lämna kommentarer. Du kan också ha inaktiverat kommentarer på ditt eget konto, vilket hindrar dig från att kommentera på andra videor. För att verifiera att kommentarerna inte är inaktiverade på ditt konto kan du gå till YouTube-inställningarna och se till att “Tillåt kommentarer” är markerat.

 2. Begränsningar på ditt konto

  YouTube kan också ha vissa begränsningar för vissa konton. Om du har brutit mot YouTubes användningsvillkor eller beteendekoden kan ditt konto ha blivit föremål för begränsningar, till exempel att inte kunna kommentera. Det kan vara en temporär åtgärd eller en permanent bannlysning beroende på förseelsen. Om du tror att ditt konto felaktigt har begränsats kan du kontakta YouTubes supportteam för att lösa problemet.

 3. Videons ägare har inaktiverat kommentarer

  Videons ägare har möjlighet att inaktivera kommentarer för sina videor. Detta kan göras av olika skäl, till exempel för att undvika hatfulla eller störande kommentarer, eller för att upprätthålla en viss nivå av professionalism. Om du inte kan kommentera på en viss video kan det helt enkelt vara så att ägaren har valt att inte tillåta kommentarer för den specifika videon.

 4. Tekniska problem

  Det kan också finnas tekniska problem som hindrar dig från att kommentera på YouTube. Det kan vara tillfälliga problem på YouTubes sida eller problem med din egen internetanslutning eller enhet. Om du inte kan kommentera på någon video kan det vara värt att kontrollera om andra användare också har liknande problem. Om så är fallet kan problemet vara på YouTubes sida och det kan vara bäst att vänta tills problemet är löst.

Det är viktigt att komma ihåg att YouTube ständigt uppdaterar sina regler och riktlinjer för att förbättra användarupplevelsen och förhindra missbruk. Det är också möjligt att vissa av dessa restriktioner kan ändras över tid. Om du fortfarande har problem med att kommentera på YouTube kan det vara en bra idé att besöka YouTubes officiella hjälpcenter eller supportforum för att få den senaste informationen.

Så här löser du problemet

Om du inte kan kommentera på YouTube och vill kunna göra det finns det några åtgärder du kan vidta för att lösa problemet:

 1. Verifiera att du är inloggad

  Först och främst bör du se till att du är inloggad på ditt Google-konto. Om du inte är inloggad kommer du inte att kunna lämna kommentarer på YouTube. Du kan logga in genom att klicka på “Logga in” längst upp till höger på YouTubes webbplats.

 2. Kontrollera dina kontoinställningar

  Gå till YouTubes inställningar och se till att kommentarerna inte är inaktiverade på ditt konto. Klicka på ditt profilfoto längst upp till höger på YouTubes webbplats, välj “Inställningar” och leta efter “Tillåt kommentarer” under fliken “Konto”. Se till att rutan bredvid “Tillåt kommentarer” är markerad om du vill kunna kommentera på YouTube.

 3. Kontakta YouTubes supportteam

  Om du tror att ditt konto felaktigt har begränsats eller om du har tekniska problem som hindrar dig från att kommentera på YouTube kan du kontakta YouTubes supportteam för att få hjälp. De kan guida dig igenom eventuella problem och ge dig lämpliga lösningar.

Genom att följa dessa steg bör du kunna kommentera på YouTube igen. Om problemet kvarstår kan det vara värt att kolla YouTubes hjälpcenter eller supportforum för att se om det finns några kända problem eller om det krävs ytterligare information för att lösa problemet.

Sammanfattningsvis kan det finnas flera orsaker till varför du inte kan kommentera på YouTube. Det kan vara på grund av tekniska problem, begränsningar på ditt konto eller åtgärder vidtagna av videons ägare. Genom att vara medveten om dessa möjliga orsaker och vidta relevanta åtgärder kan du förhoppningsvis återfå din förmåga att kommentera på YouTube och njuta av den interaktiva sidan av plattformen.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa