⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man loopar en YouTube-video

Hur man loopar en YouTube-video

Att loopa en YouTube-video innebär att man spelar upp videon om och om igen i en oändlig slinga. Detta kan vara användbart om du till exempel vill lyssna på en låt eller se en tutorial och inte vill hålla på att starta om videon manuellt varje gång den tar slut. I den här artikeln kommer vi att gå igenom olika sätt att loopa en YouTube-video, oavsett om du tittar på YouTube-webbplatsen eller använder mobilappen.

Hur man loopar en YouTube-video på YouTube-webbplatsen

Om du använder YouTube-webbplatsen på en dator finns det flera sätt att loopa en video. Här är två enkla metoder:

1. Använda loop-knappen

En snabb och enkel metod är att använda loop-knappen som finns precis bredvid control bar, under videospelaren. Loop-ikonen ser ut som två pilar som bildar en slinga. För att loopa videon, klicka helt enkelt på loop-ikonen och videon kommer att spelas upp om och om igen tills du stänger av slingan genom att klicka på loop-ikonen igen.

Detta är ett bra alternativ om du bara vill loopa en video tillfälligt och inte vill göra några andra justeringar. Loop-knappen fungerar oavsett om du tittar på en video på din filminspelningsida eller på någon annans videospelare. Detta är en enkel och snabb lösning för att uppnå loop-effekten.

2. Använda en tredjepartswebbplats

Om du vill ha mer kontroll kan du använda en tredjepartswebbplats som är specialiserad på att loopa YouTube-videor. Det finns flera webbplatser tillgängliga som kan hjälpa dig att uppnå loop-effekten utan problem. Här är några populära alternativ:

 • ListenOnRepeat: Enkel att använda webbplats som låter dig loopa en videospelare genom att helt enkelt lägga till “listenonrepeat.com/” framför YouTube-videons URL.
 • YouTube Repeat: En annan webbplats där du kan loopa YouTube-videor genom att ange videons URL.
 • Infinite Looper: En kraftfull webbplats som låter dig loopa YouTube-videor och även markera en specifik del av videon att loopa.

Dessa webbplatser kan vara användbara om du vill loopa en video under en längre tid eller om du vill loopa en specifik del av videon istället för hela videon.

Hur man loopar en YouTube-video på mobilappen

Om du använder YouTube-mobilappen finns det också metoder för att loopa en video. Här är två sätt att göra det:

1. Använda autopläningsläge

På YouTube-mobilappen kan du aktivera “Autoplay” för att loopa en video. När “Autoplay” är aktiverad kommer videon att spelas upp igen automatiskt när den når sitt slut. För att aktivera “Autoplay”, följ dessa steg:

 1. Öppna YouTube-mobilappen och spela upp videon du vill loopa.
 2. Klicka på “Mer” (tre punkter) bredvid videons titel.
 3. Välj “Autoplay” i menyn.

Nu kommer videon att spelas upp om och om igen tills du manuellt stänger av “Autoplay”-funktionen.

2. Använda en playlist

En annan metod för att loopa en video i YouTube-mobilappen är att skapa en spellista med endast den video du vill loopa. Du kan följa dessa steg för att skapa en spellista och loopa videon i den:

 1. Öppna YouTube-mobilappen och spela upp videon du vill loopa.
 2. Klicka på “Spara” (bokmärkesikon) under videospelaren.
 3. Välj “Skapa ny spellista”.
 4. Ange ett namn för spellistan och klicka på “Skapa”.
 5. Lägg till videon i spellistan genom att klicka på “Lägg till i” och välja den nyss skapade spellistan.
 6. Gå till spellistan genom att klicka på “Bibliotek” längst ner och välja spellistan under “Spellistor”.
 7. Spela upp videon från spellistan och den kommer att loopa automatiskt.

Genom att använda en spellista kan du loopa en video på YouTube-mobilappen utan att behöva aktivera “Autoplay”.

Summering

Att loopa en YouTube-video kan vara användbart i många olika situationer. Oavsett om du använder YouTube-webbplatsen eller mobilappen finns det flera enkla metoder för att uppnå loop-effekten. Du kan använda loop-knappen på YouTube-webbplatsen eller använda en tredjepartswebbplats för mer kontroll. På mobilappen kan du antingen aktivera “Autoplay” eller skapa en spellista med den video du vill loopa. Oavsett vilken metod du väljer, är det nu möjligt att njuta av dina favoritvideor på YouTube i en oändlig slinga.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa