⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man sparar YouTube Shorts

Hur man sparar YouTube Shorts

YouTube Shorts har blivit alltmer populärt på senare tid. Det är en funktion som låter användarna skapa korta videor på 15 sekunder eller mindre och dela dem på sina sociala medieplattformar. Det är inte bara ett fantastiskt sätt att ha kul och vara kreativ, utan det kan också vara en bra marknadsföringsstrategi för företag och influencers.

Möjligheten att spara YouTube Shorts

Trots populariteten hos YouTube Shorts är det en funktion som fortfarande är ganska ny, och YouTube har ännu inte gett användarna möjligheten att spara sina skapade korta videor direkt på plattformen. Detta kan vara frustrerande för dem som vill spara sina Shorts och använda dem på andra plattformar eller helt enkelt vill ha en kopia för framtida referens. Men oroa dig inte, det finns fortfarande sätt att spara dina YouTube Shorts och jag kommer att gå igenom några metoder nedan.

Metoder för att spara YouTube Shorts

Metod 1: Skärminspelning

En av de enklaste sätten att spara dina YouTube Shorts är genom att använda skärminspelningsfunktionen på din enhet. De flesta smartphones och datorer har redan den här funktionen, och du kan välja att spela in hela skärmen eller bara en del av den. För att använda den här metoden, följ dessa steg:

  1. Starta YouTube-appen eller öppna YouTube-webbplatsen på din enhet.
  2. Välj det YouTube Shorts-videoklipp som du vill spara.
  3. Starta skärminspelningsfunktionen på din enhet.
  4. Spela upp YouTube Shorts-videoklippet och spela in det med hjälp av skärminspelningsfunktionen.
  5. Avsluta skärminspelningen när du är klar.

Din inspelning kommer nu att finnas tillgänglig på din enhet, och du kan spara den eller dela den på andra plattformar.

Metod 2: Använd en tredjepartsapp

Om du vill undvika att använda skärminspelningsfunktionen kan du också använda en tredjepartsapp för att spara dina YouTube Shorts. Det finns flera appar som kan hjälpa dig med detta, och jag kommer att nämna några av de populära alternativen nedan:

  • Snaptube: Snaptube är en allt-i-ett-videoapp som låter dig spara videor från olika plattformar, inklusive YouTube. Du kan enkelt söka efter Shorts, spara dem på din enhet och även konvertera dem till olika format.
  • Tubemate: Tubemate är en annan populär app för att spara YouTube-videor. Den låter dig spara Shorts och även välja den kvalitet du vill spara videon i.
  • Y2mate: Y2mate är en webbplats som låter dig ladda ner videor från olika plattformar inklusive YouTube. Du kan helt enkelt klistra in länken till YouTube Shorts och ladda ner den till din enhet.

Det finns självklart fler appar och webbplatser tillgängliga som kan hjälpa dig att spara dina YouTube Shorts, och du kan utforska olika alternativ för att hitta den som passar dig bäst.

Metod 3: Använda YouTube Data API

Om du är tekniskt kunnig och bekväm med att använda API:er kan du använda YouTube Data API för att hämta och spara dina YouTube Shorts. Detta kommer att kräva en viss programmeringskunskap och tillgång till utvecklarverktyg, men om du är intresserad av att lära dig mer kan du hitta dokumentation och exempelkod på Googles utvecklarwebbplatser.

Denna metod kan vara mer komplex och kräva mer tid och arbete än de tidigare nämnda metoderna, men det kan vara ett effektivt alternativ om du vill ha mer kontroll över hanteringen av dina YouTube Shorts.

Slutsats

Att spara dina YouTube Shorts kan vara användbart på flera sätt, och det finns flera metoder du kan använda för att uppnå detta. Oavsett om du väljer att använda skärminspelning, en tredjepartsapp eller YouTube Data API, är det viktigt att respektera upphovsrätten och inte använda andras filminnehåll utan tillstånd.

YouTube Shorts är en spännande funktion som ger användarna möjlighet att vara kreativa och dela sina korta videor med vänner och beundrare. Genom att spara dina YouTube Shorts kan du ha en kopia för dig själv och använda dem på andra plattformar, eller helt enkelt ha dem som ett minne att titta tillbaka på i framtiden.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa