⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur ser du nyligen visade TikToks?

Hur ser du nyligen visade TikToks?

Att kunna se nyligen visade TikToks är en funktion som många användare efterfrågar på plattformen. Det kan vara frustrerande att inte kunna gå tillbaka och titta på tidigare visade videor, särskilt om det var något som fångade ens intresse eller om man missade något viktigt. Lyckligtvis finns det några sätt att gå tillväga för att se dina senaste visade TikToks. I den här artikeln kommer vi att gå igenom några olika metoder för att hjälpa dig att hitta dina nyligen visade TikToks och få ut det mesta av din användarupplevelse på plattformen.

1. Använd TikToks sökfunktion

En av de enklaste sätten att hitta dina nyligen visade TikToks är att använda plattformens inbyggda sökfunktion. TikTok erbjuder en sökruta längst upp på skärmen där du kan söka efter användare, hashtags och specifika titlar på TikTok-videor. Genom att skriva in sökordet för en video som du nyligen har sett kan du hitta den igen och se på den när som helst. Det är ett snabbt och enkelt sätt att gå tillbaka och se dina senaste visade TikToks.

2. Använd TikToks “För Dig”-sida

En annan metod för att hitta dina nyligen visade TikToks är att använda plattformens “För Dig”-sida. För Dig-sidan är en anpassad ström av TikToks som genereras baserat på dina tidigare visningar och interaktioner. Genom att rulla igenom För Dig-sidan kan du hitta TikToks som du har sett nyligen och se på dem igen. För Dig-sidan är en populär funktion på TikTok och erbjuder en bra möjlighet att hitta och titta på dina nyligen visade TikToks.

3. Titta på din visningshistorik

En av de mest pålitliga metoderna för att se dina nyligen visade TikToks är att titta på din visningshistorik. TikTok sparar en lista över de senaste videorna som du har sett och du kan enkelt komma åt denna lista genom att gå till ditt konto och klicka på “Profil”-fliken längst ner på skärmen. Inne på din profil kan du klicka på “Visningshistorik” för att se en lista över dina senaste visade TikToks. Här kan du bläddra igenom listan och välja vilka videor du vill se igen.

4. Skapa spellistor för dina favoritvideor

För att göra det ännu enklare att hitta dina nyligen visade TikToks kan du skapa spellistor för dina favoritvideor. Genom att organisera dina videor i spellistor kan du snabbt och enkelt hitta och titta på dina tidigare visade TikToks. För att skapa en spellista klickar du bara på “Lägg till i spellista”-knappen bredvid videon och väljer sedan eller skapar en spellista som du vill lägga till videon i. Det här är ett bra sätt att organisera dina TikToks och göra det lättare att hitta dem senare.

5. Kom ihåg att följa upphovsmännen

En annan metod för att hålla koll på dina nyligen visade TikToks är att följa upphovsmännen. Genom att följa de användare som skapar videorna du gillar kommer du att se deras nya videor direkt i din feed. Detta gör det enkelt att hitta och titta på deras senaste TikToks och ta del av deras uppdateringar. Att följa upphovsmännen ger dig en mer personlig användarupplevelse och kan hjälpa dig att hålla reda på de videor du har sett nyligen.

Sammanfattning

Att kunna se nyligen visade TikToks är en önskad funktion för användare av plattformen. Genom att använda TikToks sökfunktion och För Dig-sidan kan du hitta och titta på dina senaste visade TikToks. Att använda visningshistoriken kan vara ett pålitligt sätt att hitta dina nyligen visade TikToks, och att skapa spellistor och följa upphovsmännen kan också underlätta att hålla reda på dina favoritvideor. Med dessa olika metoder kan du enkelt navigera på TikTok och se dina nyligen visade TikToks när som helst.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa