⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur tar du bort ljud på Instagram?

Hur tar du bort ljud på Instagram?

Att använda Instagram som en plattform för att dela bilder och videor har blivit en integrerad del av många människors liv. Det är ett sätt att visa upp vår kreativitet och kommunicera med andra genom visuella medier. En viktig komponent i många Instagram-inlägg är ljudet. Ljudet kan hjälpa till att berätta en historia eller förstärka stämningen i en video. Men ibland kan ljudet vara oönskat eller störande. I denna artikel kommer vi att titta närmare på hur du tar bort ljud på Instagram och ger dig några användbara tips och tricks för att göra det.

Varför skulle du vilja ta bort ljud på Instagram?

Innan vi går in på detaljer om hur du tar bort ljud på Instagram är det viktigt att förstå varför du skulle vilja göra det. Det finns flera skäl till varför du kan vilja ta bort ljud från en video på Instagram. Kanske var ljudet på den ursprungliga videon dåligt eller av låg kvalitet. Kanske vill du lägga till ditt eget ljud eller musik till videon istället. Eller så kanske ljudet i videon är störande eller oönskat. Oavsett skälet, det är enkelt att ta bort ljudet på Instagram och vi kommer att visa dig hur.

Steg för att ta bort ljud på Instagram

Att ta bort ljudet från en video på Instagram är en enkel process, men det kan variera beroende på vilken enhet du använder och vilken version av Instagram-appen du har. Här är några steg för att ta bort ljud från en video på Instagram:

1. Öppna Instagram-appen på din enhet.
2. Välj den video du vill redigera genom att trycka på “Välj” eller “+” -knappen.
3. Tryck på “Redigera” för att öppna redigeringsverktygen.
4. Hitta och tryck på ikonen för ljudspåret för att stänga av ljudet. Det kan vara en högtalarknapp eller en ljudvågikon beroende på vilken version av appen du har.
5. Kontrollera att ljudet har slagits av genom att spela upp videon och lyssna efter ljudet. Om det inte finns något ljud är du klar.

Det är viktigt att komma ihåg att du inte kan ta bort ljudet från en video som redan har publicerats på ditt Instagram-konto. Om du vill ta bort ljudet från en video som redan har publicerats måste du ta bort videon och ladda upp den igen utan ljud.

Andra sätt att ta bort ljud på Instagram

Utöver att använda Instagrams inbyggda redigeringsverktyg finns det några andra sätt att ta bort ljud från videor på Instagram. Här är några alternativ:

Använda en videoeditor-app

Om du vill ha mer kontroll över redigeringen av dina videor kan du använda en tredjeparts videoeditor-app. Det finns många appar tillgängliga för både iOS och Android-enheter som kommer att låta dig redigera dina videor och ta bort ljudet. Några populära appar inkluderar iMovie, Adobe Premiere Clip och Videoshop.

Konvertera video till tyst format

Ett annat alternativ är att konvertera din video till ett särskilt format som inte har ljud. Detta kan göras med hjälp av en videoomvandlingswebbplats eller programvara. Det finns flera webbplatser och program som låter dig konvertera videofiler till olika format, inklusive format utan ljud. Några av dessa webbplatser inkluderar Kapwing, CloudConvert och Clideo.

Slutsats

Att ta bort ljudet från en video på Instagram är en enkel process som kan göras genom att använda appens inbyggda redigeringsverktyg eller genom att använda tredjepartsappar eller -webbplatser. Oavsett vilken metod du väljer att använda, kan du enkelt ta bort ljudet från en video och anpassa den till dina behov och preferenser. Så nästa gång du vill ta bort ljudet från en video på Instagram, följ bara stegen och njut av tystnaden!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa