⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Så här går du live på TikTok

Så här går du live på TikTok (även utan 1.000 Följare)

Att gå live på TikTok är ett utmärkt sätt att interagera med din publik i realtid, visa upp dina talanger och bygga en djupare relation med dina följare. I denna guide lär du dig hur du går live på TikTok och hur du kan optimera din livestream för att undvika vanliga misstag.

Krav för att gå live på TikTok

För att kunna dra nytta av TikToks livefunktioner är det viktigt att först uppfylla plattformens specifika krav. Här är vad du behöver veta:

 • Följarantal: Du måste ha minst 1.000 följare på TikTok för att kunna starta en livevideo.
 • Åldersgräns: Du ska vara minst 16 år gammal för att få gå live. För de som är över 18 år finns det dessutom möjligheten att ta emot virtuella gåvor från tittarna, vilka senare kan konverteras till riktiga pengar.

Om du inte har nått 1.000 följare än finns det två strategier du kan använda för att öka ditt följarantal:

 1. Publicera engagerande innehåll: Fokusera på att skapa och dela videor som väcker intresse hos TikTok-användare. Genom att förstå vad din målgrupp uppskattar och engagerar sig i, kan du gradvis bygga upp en lojal följarskara.
 2. Köp TikTok-följare: Ett snabbare, om än mer kontroversiellt, alternativ är att köpa följare. Detta kan ge en omedelbar ökning av ditt följarantal, men det är viktigt att noga överväga potentiella risker och konsekvenser av denna metod. Här kan du köpa Sveriges BILLIGASTE TikTok-följare!

Steg-för-steg: Att gå live på TikTok

 1. Öppna TikTok-appen: Starta appen på din enhet.
 2. Tryck på “+”-knappen: Du hittar den i mitten av skärmen längst ned. Detta är startpunkten för allt innehållsskapande på TikTok.
 3. Navigera till LIVE: Använd den nedre navigationsmenyn för att bläddra tills du ser alternativet ‘LIVE’. Detta är din portal till live-sändning.
 4. Välj Miniatyrbild och Titel: Skapa en lockande titel och välj ett omslagsfoto för din livestream. Dessa är avgörande för att fånga uppmärksamheten hos potentiella tittare. Kom ihåg, du kan ändra dessa senare om du önskar.
 5. Gå Live: Tryck på “Go Live”-knappen för att starta din sändning. När du gör detta får dina följare ett meddelande om att du har börjat sända, vilket uppmuntrar dem att delta.

Tips för en lyckad Livestream på TikTok

Förbered Dig

Att förbereda sig väl inför en livestream innebär mer än att bara ha en idé om vad du ska prata om eller visa upp. Det handlar om att skapa en detaljerad plan eller ett script som täcker vad du vill inkludera i din sändning. Detta kan inkludera allt från de ämnen du vill diskutera, till specifika punkter eller frågor du vill adressera, till och med hur du planerar att interagera med din publik under sändningen.

 • Repetition: Öva på det du ska säga eller göra. Detta hjälper dig att bli mer bekväm och minska nervositeten.
 • Teknisk Setup: Kontrollera din utrustning i förväg. Se till att din internetanslutning är stabil, att din kamera och mikrofon fungerar bra, och att belysningen är tillfredsställande.
 • Visuella och Interaktiva Element: Förbered eventuella visuella hjälpmedel eller interaktiva element som omröstningar eller frågesporter i förväg för att göra din livestream mer engagerande.

Samarbeta

Att samarbeta med andra skapare eller influencers kan öppna dörrar till nya publikgrupper och ge din livestream ett fräscht perspektiv. Detta kan ske genom gemensamma livestreams, där båda parter medverkar och delar med sig av sina erfarenheter eller kunskaper, eller genom att en influencer gästar din sändning.

 • Nätverkande: Bygg relationer med andra skapare som delar liknande intressen eller värderingar. Detta kan leda till meningsfulla samarbeten som gynnar båda parter.
 • Cross-Promotion: Använd era respektive sociala medieplattformar för att marknadsföra livestreamen och locka till er bådas publik.

Skapa Värde

Din livestream bör erbjuda något unikt och värdefullt för din publik. Detta kan vara i form av underhållande innehåll som får dem att skratta, utbildningsmaterial som lär dem något nytt, eller exklusiv information och tillgång som de inte kan få någon annanstans.

 • Unikt Innehåll: Tänk på vad som gör just din livestream speciell. Har du en särskild färdighet, insikt eller åsikt som kan berika dina tittare?
 • Engagemang: Uppmuntra till interaktion genom att ställa frågor, svara på kommentarer, och kanske till och med anpassa din livestream baserat på tittarnas feedback.

Marknadsför i Förväg

För att maximera antalet tittare är det viktigt att börja marknadsföra din livestream i god tid innan den ska äga rum. Detta ger din potentiella publik tid att planera att delta.

 • Använd Alla Kanaler: Sprid ordet genom alla dina sociala medienätverk. Skapa intresse genom att dela teasers, räkna ner dagarna till din livestream och ge smakprov på vad tittarna kan förvänta sig.
 • Interaktion Före Eventet: Engagera dig med din publik genom att diskutera kommande livestreams i dina inlägg eller videor. Detta kan öka förväntningarna och bygga upp en känsla av gemenskap.

Genom att följa dessa steg kan du öka chanserna för en framgångsrik TikTok-livestream som engagerar din publik, utökar din följarskara och stärker din närvaro på plattformen.

Vikten av autenticitet och interaktion

Att gå live på TikTok är inte bara en chans att visa upp dina talanger, det är även en möjlighet att bygga en äkta och personlig relation med din publik. Autenticitet och spontanitet värderas högt på plattformen, så var dig själv och ha roligt med det!

Med rätt förberedelser och inställning kan du göra din TikTok-livestream till en framgång. Använd dessa tips och tekniker för att engagera din publik, utöka ditt följarantal och kanske till och med tjäna pengar genom virtuella gåvor. Lycka till med din nästa livestream på TikTok!

Instagram Tjänster

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa