⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur visar du Instagram-berättelser utan att de vet?

Hur visar du Instagram-berättelser utan att de vet?

Instagram har blivit en plattform där människor kan dela sina livshändelser och upplevelser med vänner och följare. En av de populära funktionerna på Instagram är “Berättelser”, där användare kan dela bilder och videor i 24 timmar innan de försvinner. Men vad händer om du vill titta på någons Instagram-berättelser utan att de vet? I den här artikeln kommer vi att utforska några sätt att göra det på ett diskret sätt. Låt oss dyka in och ta reda på det!

Hur fungerar Instagram-berättelser?

Instagram-berättelser är en funktion som gör att användare kan dela bilder och videor med sina följare som försvinner efter 24 timmar. När du lägger upp en berättelse visas den överst i dina följares flöde och de kan trycka på den för att se den. Du kan också se vilka av dina följare som har tittat på din berättelse genom att gå till visningslistan. Men vad händer om du inte vill att någon ska veta att du har sett deras berättelse?

Hur visar du Instagram-berättelser utan att de vet?

Det finns några smarta sätt att titta på Instagram-berättelser utan att de vet. Vi kommer att lista några av dessa nedan:

1. Använd flygläge

En av de enklaste sätten att titta på Instagram-berättelser utan att de vet är att använda flygläge på din mobiltelefon. När du är i flygläge kommer ditt internet att stängas av, vilket innebär att Instagram inte kommer att kunna hämta uppgifter om att du har sett berättelser. Öppna bara Instagram, växla till flygläge och titta på berättelserna. Kom ihåg att stänga av flygläget när du är klar för att få tillbaka internetanslutningen.

2. Använd ett annat konto

Om du inte vill att någon ska veta att du har sett deras Instagram-berättelser kan du också överväga att använda ett annat konto. Skapa ett nytt konto och följ personen du vill titta på berättelserna från. På så sätt kommer de inte att identifiera dig som den som tittar på deras berättelser. Var noga med att inte avslöja din verkliga identitet när du använder det andra kontot.

3. Använd en tredjepartsapp

Det finns tredjepartsappar som påstår sig kunna visa Instagram-berättelser utan att användarna vet om det. Dessa appar kan vara användbara om du inte vill ändra dina Instagram-inställningar eller skapa ett nytt konto. Gör lite forskning och läs recensioner innan du laddar ner och använder någon av dessa appar, eftersom vissa av dem kan vara osäkra eller i strid med Instagrams användarvillkor. Var också noga med att skydda din personliga information när du använder tredjepartsappar.

Slutsats

Att kunna titta på Instagram-berättelser utan att de vet kan vara användbart i vissa situationer. Genom att använda flygläge, ett annat konto eller en tredjepartsapp kan du undvika att bli upptäckt när du tittar på berättelser. Kom ihåg att alltid vara försiktig och respektera andras integritet när du använder dessa metoder. Tänk på att det bästa sättet att visa Instagram-berättelser är genom att vara ärlig och kommunicera med de personer vars berättelser du är intresserad av.

Nu har du några sätt att titta på Instagram-berättelser utan att de vet. Testa dem och se vilken metod som fungerar bäst för dig! Kom ihåg att ha kul och vara ansvarsfull när du använder sociala medier. Lycka till!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa