⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Vad betyder olistad på YouTube?

Vad betyder olistad på YouTube?

Olistad på YouTube är ett begrepp som används för att beskriva en video som inte är synlig eller sökbar för allmänheten. När en video är olistad innebär det att den inte visas i sökresultatet och inte heller visas på kanalens offentliga videoavsnitt. Endast användare med en direkt länk till videon kan se den. Detta ger en viss grad av privatliv och kontroll över vem som kan titta på videon.

Hur kan man göra en video olistad på YouTube?

För att göra en video olistad på YouTube måste du följa några enkla steg. Först måste du logga in på ditt YouTube-konto och gå till videon du vill göra olistad. Klicka på redigeringsknappen och välj “Sekretess” i menyn. I undermenyn “Sekretessinställningar” ser du alternativet “Olistad”. Klicka på kryssrutan bredvid det och klicka sedan på “Spara” för att tillämpa ändringarna. Nu är din video olistad!

Vad är skillnaden mellan olistad och privat på YouTube?

Olistad och privat är två olika sekretessalternativ som finns tillgängliga på YouTube. Medan en olistad video inte är synlig i sökresultatet och inte visas på kanalens offentliga videoavsnitt, kan vem som helst som har länken till videon se den. Å andra sidan är en privat video helt dold och bara synlig för de användare som du specifikt bjuder in för att se den. För att titta på en privat video måste användarna ha ett YouTube-konto och vara inloggade.

Vad är fördelarna med att göra en video olistad på YouTube?

Det finns flera fördelar med att göra en video olistad på YouTube. För det första ger det dig en viss grad av kontroll över ditt innehåll. Du kan dela länken till videon med specifika personer eller grupper utan att oroa dig för att den ska bli upptäckt av andra användare. Det är särskilt användbart om du vill dela videon bara med vänner och familj, eller om du vill visa den för potentiella samarbetspartners eller kunder innan den är redo att gå live.

För det andra kan olistade videor vara användbara för att testa och samla feedback på ditt innehåll innan du publicerar det offentligt. Genom att göra din video olistad kan du nå ut till en specifik grupp människor och få deras åsikter och synpunkter innan du bestämmer dig för att göra videon offentlig.

Slutligen ger olistade videor dig möjlighet att skapa en exklusiv upplevelse för dina mest trogna följare eller fans. Genom att dela en olistad video med dem kan du ge dem tillgång till exklusivt material som inte är tillgängligt för allmänheten.

Hur påverkar olistad status för YouTube-videor deras prestanda?

När en video är olistad på YouTube påverkar det naturligtvis dess prestanda och tillgänglighet. Eftersom en olistad video inte är synlig i sökresultatet kommer den inte att få lika mycket organiskt trafik från nya användare som en publikt synlig video. Det kan dock också vara fördelaktigt för vissa syften, till exempel om du vill begränsa din publik till en specifik grupp människor, eller om du vill få feedback och kommentarer från ett utvalt antal personer.

Hur kan man göra en olistad video synlig på YouTube igen?

Om du tidigare har gjort en video olistad på YouTube och nu vill göra den synlig igen kan du enkelt ändra dess sekretessinställningar. Gå till videon och klicka på redigeringsknappen. Välj “Sekretess” i menyn och klicka på kryssrutan bredvid “Offentlig”. Klicka sedan på “Spara” för att slutföra ändringarna. Nu kommer videon att vara synlig för alla användare i sökresultatet och på din kanals offentliga videoavsnitt.

Sammanfattning

Att göra en video olistad på YouTube innebär att den inte är synlig i sökresultatet och inte visas på kanalens offentliga videoavsnitt. Endast användare med en direkt länk till videon kan se den. Olistade videor ger dig en grad av kontroll och sekretess över ditt innehåll, vilket kan vara användbart för att dela videon med utvalda personer eller få feedback innan den publiceras offentligt. Du kan enkelt ändra en olistad videos synlighet genom att ändra dess sekretessinställningar.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa