⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man blir verifierad på YouTube

Hur man blir verifierad på YouTube

Att bli verifierad på YouTube är en dröm för många människor som skapar och delar videor på plattformen. Att bli verifierad innebär inte bara att man får en bekräftelse på sitt arbete, utan det kan också öppna dörrar till nya möjligheter och samarbeten. Om du vill bli verifierad på YouTube och få den eftertraktade blåa bocken bredvid ditt kanalnamn, finns det några steg du kan följa. Vi kommer att gå igenom processen steg för steg och ge dig några tips och tricks längs vägen.

Hur man blir verifierad på YouTube: Steg-för-steg-guide

Det är viktigt att förstå att YouTube har vissa kriterier för att bli verifierad. Du behöver uppfylla dessa kriterier innan du kan ansöka om verifiering. Här är en steg-för-steg-guide som visar dig vad du behöver göra för att bli verifierad på YouTube.

1. Bygg en stark närvaro på YouTube

Innan du ens överväger att bli verifierad på YouTube är det viktigt att ha en etablerad kanal med en stark närvaro. Detta innebär att du behöver bygga en publik och engagera dig med dina tittare regelbundet. Skapa och dela kvalitetsinnehåll som är relevant och intressant för din målgrupp.

Se till att du har en väl utformad kanalhemsida som representerar din stil och varumärke. Använd en tydlig profilbild och en lockande kanalbanner. Skriv en informativ beskrivning av din kanal och vad dina tittare kan förvänta sig av ditt innehåll.

2. Uppfyll kriterierna för verifiering

För att bli verifierad på YouTube måste du uppfylla följande kriterier:

  • Din kanal måste ha minst 1000 prenumeranter.
  • Din kanal måste ha minst 4000 timmar total tittartid under de senaste 12 månaderna.
  • Du måste ha en aktiv Google AdSense-iöversikt.

Om du ännu inte uppfyller dessa kriterier kan du fortsätta att skapa och dela innehåll för att bygga en stark och engagerad publik. Det tar tid och ansträngning att nå dessa siffror, men om du är konsekvent och arbetar hårt kan du uppnå dem.

3. Aktivera din AdSense-konto

När du uppfyller kriterierna för verifiering måste du aktivera ditt AdSense-konto. AdSense är ett reklamnätverk som möjliggör intäktsdelning för YouTube-kanalinnehavare. För att aktivera ditt AdSense-konto måste du gå till YouTube Partner Program-sidan och följa anvisningarna för att registrera dig.

När du har aktiverat ditt AdSense-konto kommer dina intäkter att kopplas till ditt YouTube-konto och du kommer att kunna tjäna pengar på ditt innehåll genom annonser.

4. Ansök om verifiering

Du är nu redo att ansöka om verifiering på YouTube. För att göra detta måste du gå till ditt YouTube-studio och klicka på “Kanal” i menyn till vänster. Under “Allmänt” flik, kommer du att se en avsnittet “Verifikation” där du kan ansöka om verifiering.

Fyll i alla nödvändiga uppgifter och bifoga eventuell begärd dokumentation, som kan vara din legitimation eller ett bevis på ditt företag om du är en företagskanal. Var noga med att ge så mycket information som möjligt för att öka dina chanser att bli verifierad.

5. Vänta på svar från YouTube

Efter att ha skickat in din ansökan måste du vänta på ett svar från YouTube. Det kan ta upp till flera veckor att få ett svar, så var tålmodig. Under tiden kan du fortsätta att skapa och dela innehåll för att bygga din publik och förbättra dina chanser att bli verifierad.

Om din ansökan godkänns kommer du att upptäcka att den blåa bocken har lagts till bredvid ditt kanalnamn. Detta betyder att du nu är en verifierad kanal på YouTube!

6. Fortsätt att växa och utvecklas

När du har blivit verifierad på YouTube är det viktigt att fortsätta växa och utvecklas som skapare. Utnyttja de fördelar som kommer med verifieringen, som tillgång till nya funktioner och möjligheter till samarbeten.

Fortsätt att skapa och dela högkvalitativt innehåll som engagerar och underhåller din publik. Interagera med dina tittare genom att svara på kommentarer och frågor. Använd analyser för att identifiera vad som fungerar bra och vad som kan förbättras.

Tips och tricks för att bli verifierad på YouTube

Här är några tips och tricks som kan hjälpa dig på vägen att bli verifierad på YouTube:

  • Skapa regelbundet och konsekvent innehåll. Att ha en uppdaterad och aktiv kanal kommer att öka dina chanser att bli verifierad.
  • Engagera dig med din publik. Svara på kommentarer, ställ frågor och starta diskussioner. Detta kommer att visa att du är en närvarande och autentisk skapare.
  • Använd metadata och nyckelord på ett strategiskt sätt. Optimering av ditt innehåll för sökmotorer kan hjälpa dig att nå en bredare publik och öka dina chanser att bli verifierad.
  • Bygg relationer med andra skapare och samarbeta när möjligheter uppstår. Att samarbeta med andra kan hjälpa till att bygga din publik och öka ditt varumärke.
  • Var tålmodig. Att bli verifierad på YouTube tar tid och ansträngning. Fortsätt att arbeta mot dina mål och ge aldrig upp.

Genom att följa dessa tips och tricks kommer du att öka dina chanser att bli verifierad på YouTube och nå större framgång som skapare.

Sammanfattningsvis, för att bli verifierad på YouTube måste du bygga en stark närvaro på plattformen, uppfylla kriterierna för verifiering, aktivera ditt AdSense-konto, ansöka om verifiering och vänta på svar från YouTube. Genom att följa dessa steg och använda tips och tricks kan du öka dina chanser att bli verifierad och öppna upp möjligheter för framgång på YouTube. Lycka till med din YouTube-resa!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa