⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man får YouTube Premium gratis

Hur man får YouTube Premium gratis

YouTube är en av de mest populära plattformarna för att titta på videoklipp online. Med YouTube Premium kan du njuta av en reklamfri upplevelse och få tillgång till exklusiva funktioner som att ladda ner videor för offlinevisning och spela klipp i bakgrunden. Men det finns en hake – det kostar pengar. Men visste du att det finns sätt att få YouTube Premium gratis? I den här artikeln kommer vi att avslöja några knep och tips för att du ska kunna njuta av YouTube Premium utan att betala!

Vägen till YouTube Premium utan kostnad

Det finns flera sätt att komma åt YouTube Premium utan att behöva betala för det. Nedan hittar du några metoder och knep för att få YouTube Premium gratis.

1. Gratis provperiod

En av de enklaste sätten att få YouTube Premium gratis är genom att utnyttja den gratis provperioden som plattformen erbjuder. YouTube Premium erbjuder vanligtvis en provperiod på 30 dagar för nya användare. Genom att skapa ett nytt konto kan du utnyttja denna gratis provperiod utan att behöva spendera en enda krona. Se bara till att avbryta prenumerationen innan provperioden löper ut så att du inte debiteras.

2. Familjedelning

YouTube Premium erbjuder även ett familjedelningsalternativ, vilket innebär att upp till sex familjemedlemmar kan dela på en prenumeration. Om du känner någon som redan har YouTube Premium kan du be dem att inkludera dig i deras familjedelningsgrupp. På så sätt kan du få tillgång till YouTube Premium utan att betala själv. Var bara försiktig så att du inte utnyttjar någon genom att be om delning av deras prenumeration om de inte verkligen är en del av din familj.

3. Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards är en app som ger dig möjlighet att tjäna pengar genom att svara på enkäter. Du kan använda de intjänade pengarna för att betala för YouTube Premium eller andra Google-produkter och tjänster. Genom att regelbundet använda appen och svara på enkäter kan du över tid tjäna tillräckligt med pengar för att täcka kostnaden för YouTube Premium.

4. Studentrabatt

Om du är student kan du dra nytta av studentrabatten som erbjuds av YouTube Premium. Du kan få upp till 50% rabatt på prenumerationens kostnad genom att bevisa att du är student. Detta kan vara ett bra sätt att få tillgång till YouTube Premium till ett förmånligt pris.

5. Tävlingar och kampanjer

YouTube och dess partners erbjuder ibland tävlingar och kampanjer där användare kan vinna priser, inklusive prenumerationer på YouTube Premium. Håll utkik efter sådana tävlingar och kampanjer och delta för att öka dina chanser att få tillgång till YouTube Premium gratis.

6. Gratis premiumkoder

Det finns flera webbplatser och forum där människor delar gratis premiumkoder för YouTube Premium. Dessa koder kan användas för att få tillgång till YouTube Premium utan att betala. Var dock försiktig när du använder sådana koder och se till att de är giltiga och pålitliga.

7. Prenumerationspaket

Vissa telekommunikationsföretag och internetleverantörer erbjuder prenumerationspaket som inkluderar YouTube Premium. Om du redan är kund hos en sådan leverantör kan du kontrollera om de erbjuder detta paket och aktivera YouTube Premium utan extra kostnad.

Konklusion

Att få tillgång till YouTube Premium utan att betala är inte omöjligt. Genom att utnyttja gratis provperioder, familjedelning, tjäna pengar med Google Opinion Rewards, dra nytta av studentrabatter, delta i tävlingar och kampanjer, använda gratis premiumkoder eller genom att dra nytta av prenumerationspaket från telekommunikationsföretag och internetleverantörer kan du få tillgång till YouTube Premium gratis eller till ett reducerat pris. Se alltid till att vara försiktig och inte bryta mot några användarvillkor eller regler när du försöker få tillgång till YouTube Premium utan kostnad.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa