⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man håller YouTube-spelning på iPhone

Hur man håller YouTube-spelning på iPhone

YouTube-spelning på iPhone har blivit mycket populärt, med miljontals användare som dagligen njuter av olika videoklipp och musikinnehåll. Men ibland kan det vara frustrerande när spelningen avbryts när du låser skärmen eller när du använder andra appar. I denna artikel kommer vi att titta på olika sätt att hålla YouTube-spelningen aktiv på din iPhone och njuta av oavbruten underhållning. Vi kommer att gå igenom olika metoder och tricks för att se till att din iPhone inte stänger av YouTube-spelning och håller den aktiverad även när du inte är aktiv på YouTube-appen. Låt oss dyka in!

Hur man håller YouTube-spelning på iPhone: Metod 1 – Desktopläge

En av de enklaste metoderna för att hålla YouTube-spelning på iPhone är att använda desktopläge. Så här kan du göra det:

 1. Öppna Safari-webbläsaren på din iPhone och gå till youtube.com.
 2. Spela upp en video och låt den spela i fullskärm.
 3. Tryck på delningsknappen längst ned på skärmen (det är en pil som pekar uppåt).
 4. Bläddra bland de tillgängliga alternativen och leta efter “Begär desktopwebbplats”. Tryck på det.
 5. Din YouTube-videospelning kommer nu att fortsätta även om du låser skärmen eller byter till en annan app.

Detta knep låter dig njuta av YouTube-spelning på din iPhone utan att oroa dig för att den ska stängas av när du inte är inne på YouTube-appen.

Hur man håller YouTube-spelning på iPhone: Metod 2 – Background Playback

En annan populär metod för att hålla YouTube-spelning igång på din iPhone är att använda en tredjepartsapp som stöder bakgrundsuppspelning. Det finns flera appar tillgängliga på App Store som erbjuder denna funktion, men en av de mest populära är “Musikly”.

 • Börja med att ladda ner och installera Musicly-appen från App Store.
 • Öppna appen och logga in med ditt YouTube-konto.
 • Sök efter den video du vill titta på och tryck på play-knappen.
 • Slå av skärmslåset genom att trycka på strömknappen en gång.

Nu kommer YouTube-spelningen att fortsätta även om du låser skärmen eller byter till en annan app. Du kan också använda Musicly-appen för att spela upp YouTube-videor i bakgrunden medan du använder andra appar på din iPhone.

Hur man håller YouTube-spelning på iPhone: Metod 3 – Premiumabonnemang

Om du är en frekvent användare av YouTube och vill ha oavbruten spelning på din iPhone kan du överväga att uppgradera till YouTube Premium-abonnemang. Med YouTube Premium kan du njuta av musik- och videoinnehåll på YouTube utan avbrott, även när du inte är inne på YouTube-appen eller när du låser skärmen. Det här är hur du kan få YouTube Premium:

 1. Öppna YouTube-appen på din iPhone och logga in med ditt konto.
 2. Tryck på ditt profileringsfoto i det övre högra hörnet av skärmen.
 3. Välj “Premium” i menyn och följ anvisningarna på skärmen för att uppgradera till YouTube Premium.

Efter att ha uppgraderat till YouTube Premium kan du njuta av YouTube-spelning på din iPhone utan avbrott, oavsett om du låser skärmen eller använder andra appar.

Sammanfattning

Att hålla YouTube-spelning på din iPhone kan vara enkelt om du använder rätt metoder. I den här artikeln har vi gått igenom tre olika sätt att uppnå oavbruten YouTube-spelning på din iPhone. Du kan använda desktopläge i Safari-webbläsaren, använda en tredjepartsapp som stöder bakgrundsuppspelning eller uppgradera till YouTube Premium-abonnemang. Prova dessa metoder och se vilken som fungerar bäst för dig. Nu kan du njuta av dina favoritvideor och musik utan avbrott även när du inte är inne på YouTube-appen!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa