⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man registrerar sig för YouTube TV

Hur man registrerar sig för YouTube TV

Att registrera sig för YouTube TV är en enkel och smidig process som ger dig tillgång till en mängd underhållning och live-TV-kanaler direkt på din dator eller mobila enhet. Oavsett om du är en TV-älskare eller bara vill streama dina favoritprogram och filmer när du är på språng, är YouTube TV det perfekta alternativet för dig.

I den här artikeln kommer vi att gå igenom steg för steg hur du registrerar dig för YouTube TV och får tillgång till all den fantastiska underhållning som erbjuds. Låt oss komma igång!

Så här registrerar du dig för YouTube TV

För att registrera dig för YouTube TV behöver du en aktiv Google-konto. Om du redan har en, kan du hoppa över detta steg och gå direkt till steg nummer två. Om du inte har en Google-konto, är det enkelt och gratis att skapa en. Gå till Googles webbplats och klicka på “Skapa konto” för att komma igång. Fyll i den begärda informationen och verifiera ditt konto genom att följa de anvisningar som skickas till din e-postadress.

När du har en aktiv Google-konto är du redo att gå vidare till nästa steg. Öppna din webbläsare och gå till YouTube TV:s webbplats. Klicka på “Prova gratis” för att inleda registreringsprocessen.

Efter att ha klickat på “Prova gratis” kommer du att ombes att logga in med ditt Google-konto. Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka på “Logga in”.

Nu är det dags att ange din betalningsinformation. YouTube TV erbjuder en gratis testperiod på 7 dagar, men efter det kommer du att debiteras en månatlig avgift för att fortsätta använda tjänsten. Ange dina kortuppgifter eller välj att betala via PayPal, och klicka sedan på “Köp” för att slutföra registreringsprocessen.

Ett bekräftelsemeddelande kommer att skickas till din e-postadress med all relevant information om ditt nya YouTube TV-konto. Nu kan du börja använda YouTube TV och njuta av all den underhållning som erbjuds. Glöm inte att ladda ner YouTube TV-appen på din mobil eller surfplatta för att kunna streama när du är på språng.

Varför välja YouTube TV?

Det finns många anledningar till varför YouTube TV är det perfekta valet för dig som vill ha tillgång till live-TV och streamingtjänster. Här är några av de viktigaste fördelarna med att registrera sig för YouTube TV:

Brett utbud av kanaler

YouTube TV erbjuder över 85 kanaler att välja mellan, inklusive populära kanaler som ESPN, CNN, Disney Channel och mycket mer. Oavsett vilken typ av innehåll du är intresserad av, kommer du definitivt att hitta något att titta på med YouTube TV.

Obegränsad DVR-lagring

Med YouTube TV får du tillgång till obegränsad DVR-lagring, vilket innebär att du kan spela in så mycket innehåll som du vill och titta på det när det passar dig bäst. Du behöver inte längre oroa dig för att missa dina favoritprogram – spela helt enkelt in dem och titta på dem senare.

Enkelt att streama på olika enheter

YouTube TV kan användas på olika enheter, inklusive datorer, smartphones, surfplattor och smarta TV-apparater. Det spelar ingen roll om du är hemma, på jobbet eller på resande fot – du kan alltid ta med dig din underhållning vart du än går.

Ingen bindningstid

Med YouTube TV behöver du inte oroa dig för bindningstider eller långa kontrakt. Du kan avsluta prenumerationen när som helst utan några extra kostnader eller förpliktelser. Det ger dig full frihet att välja när du vill fortsätta använda tjänsten.

Sammanfattning

Att registrera sig för YouTube TV är en enkel och smidig process som ger dig tillgång till en mängd underhållning och live-TV-kanaler. Genom att följa de steg vi har beskrivit kan du snabbt och enkelt skapa ditt YouTube TV-konto och börja njuta av all den fantastiska underhållning som erbjuds.

YouTube TV erbjuder en mängd fördelar, inklusive ett brett utbud av kanaler, obegränsad DVR-lagring och möjligheten att streama på olika enheter. Dessutom finns det ingen bindningstid, vilket ger dig full frihet att avsluta din prenumeration när som helst.

Vad väntar du på? Registrera dig för YouTube TV idag och upptäck en helt ny värld av underhållning och live-TV!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa