⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur repostar du TikTok?

Hur repostar du TikTok?

Om du är en aktiv användare av TikTok, har du förmodligen sett många fantastiska videor som du skulle vilja dela med dig av till dina vänner och följare på andra sociala medieplattformar som Instagram. Att dela en TikTok-video på Instagram kräver dock en liten extra ansträngning eftersom de två plattformarna inte är direkt integrerade. Men oroa dig inte! I den här artikeln kommer jag att dela med mig av några enkla metoder för hur du repostar TikTok-videor på Instagram. Låt oss komma igång!

Metod 1: Skärmdumpa och dela

En av de mest grundläggande och enkla metoderna för att repostera en TikTok-video på Instagram är att helt enkelt ta en skärmdump av videon på TikTok och sedan dela den skärmdumpen på Instagram. Detta kan göras på följande sätt:

 1. Starta TikTok-appen på din mobiltelefon och hitta den video du vill dela.
 2. Pausa videon vid den punkt där du vill ta skärmdumpen.
 3. Håll nere strömknappen och volymknappen samtidigt på din Android-telefon eller håll nere strömknappen och hemknappen samtidigt på din iPhone för att ta en skärmdump.
 4. Gå nu till Instagram-appen på din telefon och välj att dela en ny post.
 5. Välj skärmdumpen från dina foton och lägg till en beskrivning eller andra eventuella redigeringar du vill göra.
 6. När du är nöjd med din post, klicka på “Dela” för att dela skärmdumpen på Instagram.

Att dela en skärmdump av en TikTok-video är en enkel och direkt metod för att få videon på din Instagram-profil, men det kan förlora viss videokvalitet och inte ge dig möjlighet att inkludera ljudet från den ursprungliga TikTok-videon.

Metod 2: Ladda ner och dela

En mer avancerad metod för att repostera en TikTok-video på Instagram är att ladda ner videon från TikTok och sedan dela den nedladdade videon på Instagram. Detta kan göras med hjälp av några tredjepartswebbplatser och appar, och här är stegen för att göra det:

 1. Gå till TikTok-appen och hitta videon du vill dela.
 2. Kopiera länken till videon genom att trycka på dela-knappen och välja “Kopiera länk”.
 3. Öppna webbläsaren på din telefon eller dator och gå till en av följande webbplatser som erbjuder TikTok-videoladdöwnladdning: ‘DownloadTikTokVideos.com’ eller ‘SaveFrom.net’.
 4. Klistra in länken till den TikTok-video du vill ladda ner och klicka på “Ladda ner”.
 5. Välj det format och kvalitet du vill ladda ner videon i.
 6. Efter nedladdningen är klar kan du gå till Instagram-appen och välja att dela en ny post.
 7. Bläddra till den nedladdade videon i dina foton och lägg till en beskrivning eller andra redigeringar om du vill.
 8. Tryck på “Dela” för att dela den nedladdade TikTok-videon på Instagram.

Att ladda ner TikTok-videor från tredjepartswebbplatser kan vara mer komplicerat än att ta en skärmdump och det finns alltid en risk för att länkarna kan vara opålitliga eller infekterade med skadlig kod. Se alltid till att använda en pålitlig webbplats eller app för att ladda ner TikTok-videor och hålla din enhet och personlig information säker.

Metod 3: Använda tredjepartsappar

En annan metod för att repostera TikTok-videor på Instagram är genom att använda tredjepartsappar som specifikt är utformade för att göra detta. Det finns flera appar tillgängliga för både iOS och Android som gör det enkelt att ladda ner och dela TikTok-videor på Instagram. Här är några populära alternativ:

 • Repost for TikTok: En app för iOS som låter dig ladda ner TikTok-videor och dela dem på Instagram och andra sociala medieplattformar.
 • TikTok Downloader: En app för Android som låter dig ladda ner TikTok-videor och dela dem på Instagram.
 • TikMate: En app för iOS och Android som låter dig ladda ner TikTok-videor och dela dem på Instagram och andra sociala medieplattformar.

Genom att använda dessa appar kan du enkelt hitta och dela TikTok-videor på Instagram utan att behöva ta skärmdumpar eller använda tredjepartswebbplatser. Se bara till att ladda ner och använda pålitliga appar från betrodda källor.

Så där har du det!

Nu när du har lärt dig några olika metoder för att repostera TikTok-videor på Instagram, är det dags att prova dem och dela de fantastiska TikTok-videorna du hittar med dina Instagram-följare. Kom ihåg att alltid respektera upphovsrätten och ge korrekt kredit till originalskaparen av TikTok-videon när du delar den på Instagram. Genom att använda någon av de metoder som beskrivs ovan kan du vara säker på att dela TikTok-videor på Instagram på ett enkelt, snabbt och korrekt sätt. Ha det så kul med att repostera TikTok!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa