⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur uppdaterar du TikTok?

Hur uppdaterar du TikTok?

Är du intresserad av att hålla din TikTok-app uppdaterad med de senaste funktionerna och förbättringarna? Då har du kommit till rätt ställe! I den här artikeln kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om att uppdatera TikTok och hålla dig ajour med den senaste versionen av appen.

Varför är det viktigt att uppdatera TikTok?

Innan vi dyker in i hur du uppdaterar TikTok, låt oss först prata om varför det är viktigt att hålla din app uppdaterad. Som de flesta andra appar får även TikTok regelbundna uppdateringar från dess utvecklare. Dessa uppdateringar innehåller vanligtvis nya funktioner, buggfixar och prestandaförbättringar.

Genom att hålla din TikTok-app uppdaterad kan du dra nytta av dessa förbättringar och få den bästa möjliga användarupplevelsen. Det kan också vara så att vissa funktioner och innehåll endast är tillgängliga för användare med den senaste versionen av appen. Så genom att uppdatera TikTok kan du se till att du inte går miste om något spännande!

Hur uppdaterar du TikTok på iPhone?

För att uppdatera TikTok på din iPhone, följ dessa enkla steg:

1. Öppna App Store på din iPhone. Du hittar App Store-ikonen vanligtvis på hemskärmen.

2. Klicka på fliken “Uppdateringar” längst ner i skärmen. Där hittar du en lista över alla appar som behöver uppdateras på din enhet.

3. Bläddra ner tills du hittar TikTok i listan över appar. Om det finns en uppdatering tillgänglig för TikTok kommer du att se en knapp bredvid appnamnet som säger “Uppdatera”. Klicka på den.

4. App Store kommer nu att ladda ner och installera den senaste versionen av TikTok på din iPhone. Det kan ta några minuter beroende på din internetanslutning och storleken på uppdateringen.

5. När installationen är klar kan du öppna TikTok och njuta av den uppdaterade appen!

Hur uppdaterar du TikTok på Android?

För att uppdatera TikTok på en Android-telefon, följ följande steg:

1. Öppna Google Play Butik på din Android-telefon. Du hittar Play Butik-ikonen vanligtvis på hemskärmen eller i appmenyn.

2. Klicka på menyikonen (ofta tre horisontella linjer) längst upp till vänster i skärmen. Detta öppnar sidomenyn.

3. Välj “Mina appar och spel” i sidomenyn. Du kommer att se en lista över alla installerade appar på din enhet som behöver uppdateras.

4. Bläddra ner tills du hittar TikTok i listan. Om det finns en uppdatering tillgänglig för TikTok kommer du att se en knapp bredvid appnamnet som säger “Uppdatera”. Klicka på den.

5. Google Play Butik kommer nu att ladda ner och installera den senaste versionen av TikTok på din Android-telefon. Det kan ta några minuter beroende på din internetanslutning och storleken på uppdateringen.

6. När installationen är klar kan du öppna TikTok och njuta av den uppdaterade appen!

Varför uppdateras inte TikTok automatiskt?

Du kanske undrar varför TikTok inte uppdateras automatiskt på din enhet. I vissa fall kan det hända att du har valt att inte aktivera automatiska appuppdateringar på din telefon. Detta kan bero på att du föredrar att manuellt kontrollera och godkänna uppdateringar för varje app.

För att se till att TikTok uppdateras automatiskt på din enhet, följ dessa steg:

1. På din iPhone, gå till Inställningar och klicka på ditt namn längst upp i menyn.

2. Välj iTunes & App Store och klicka på ditt Apple ID längst upp på skärmen.

3. Välj “Visa Apple ID” i det popup-fönster som visas.

4. Klicka på “App Butik” och se till att alternativet “Appuppdateringar” är aktiverat.

När du har aktiverat automatiska appuppdateringar kommer TikTok och andra appar på din iPhone att uppdateras automatiskt så snart nya versioner blir tillgängliga.

För Android-enheter skiljer sig processen något beroende på vilken version av Android du använder och vilken enhetstillverkare du har. Men i allmänhet hittar du inställningarna för automatiska appuppdateringar genom att öppna Google Play Butik, klicka på menyikonen och välja “Inställningar”. Därifrån kan du anpassa dina inställningar för automatisk appuppdatering.

Sammanfattning

Att uppdatera TikTok är enkelt och gör det möjligt för dig att dra nytta av de senaste funktionerna och förbättringarna i appen. För iPhone-användare går du helt enkelt till App Store och letar efter TikTok för att se om det finns en uppdatering tillgänglig. Android-användare kan göra samma sak i Google Play Butik. Genom att hålla din TikTok-app uppdaterad kan du se till att du inte går miste om något spännande innehåll eller viktiga buggfixar. Så se till att du uppdaterar TikTok regelbundet för att få den bästa användarupplevelsen!

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa