⭐️ Registrerat företag

⏳ Snabb leverans på 0-15 minuter!

Hur man gör multiview på YouTube TV

Hur man gör multiview på YouTube TV

YouTube TV är en populär plattform för att titta på och strömma videor online. Det erbjuder många funktioner och förmågor för att förbättra din tittarupplevelse, inklusive möjligheten att skapa en multiview-display. Med multiview kan du titta på flera videor samtidigt på en enda skärm, vilket gör det enklare att hålla koll på allt du är intresserad av. I den här artikeln kommer vi att gå igenom stegen för hur du gör multiview på YouTube TV.

Hur man gör multiview på YouTube TV

För att kunna använda multiview-funktionen på YouTube TV måste du först ha ett aktivt konto och vara inloggad. När du har det kan du följa dessa enkla steg för att sätta upp multiview:

  1. Öppna YouTube TV-appen eller gå till webbplatsen.
  2. Logga in med ditt konto om du inte redan är inloggad.
  3. Välj videor för multiview: Navigera till de videor du vill titta på samtidigt och öppna dem i separata flikar eller fönster i din webbläsare.
  4. Aktivera multiview-läget: I YouTube TV, klicka på menyikonen (vanligtvis representerad av tre horisontella linjer) i det övre vänstra hörnet av skärmen. En meny kommer att visas. Välj “Multiview” från listan över tillgängliga alternativ.
  5. Koppla samman dina videofönster: Dra och släpp flikarna eller fönstren för de videor du vill titta på i multiview på samma skärm.
  6. Justera fönstrens storlek och placering: Använd muspekaren för att dra och ändra storleken på fönstren så att de passar din önskade layout och placera dem på önskad plats på skärmen.
  7. Börja titta på multiview: När du är nöjd med din layout och placering, börja titta på multiview genom att klicka på “Play” på varje videofönster.

Det är det! Nu kan du njuta av att titta på flera videor samtidigt på YouTube TV. Du kan ändra dina videor eller justera layouten när som helst genom att följa samma steg.

Varför använda multiview på YouTube TV?

Multiview är en användbar funktion på YouTube TV som kan förbättra din tittarupplevelse på flera sätt. Här är några skäl till varför du kanske vill använda multiview:

  • Samtidig visning av flera videor: Med multiview kan du samtidigt titta på flera videor på en enda skärm. Detta är användbart om du följer flera kanaler eller vill hålla dig uppdaterad om olika ämnen samtidigt.
  • Effektiv tittarhantering: Istället för att byta fram och tillbaka mellan olika flikar, fönster eller appar för att titta på olika videor, kan du använda multiview för att ha allt på ett ställe. Det sparar tid och gör det enklare att organisera ditt tittande.
  • Ökad produktivitet: Om du använder YouTube TV för att lära dig eller utföra uppgifter som kräver att du tittar på flera videor samtidigt, kan multiview hjälpa dig att vara mer produktiv och effektiv.

Sammanfattningsvis gör multiview det möjligt att maximera din tittarupplevelse genom att titta på flera videor på en bekväm och användarvänlig plattform.

Andra YouTube TV-funktioner

Förutom multiview har YouTube TV många andra användbara funktioner som kan förbättra din tittarupplevelse. Här är några andra funktioner på YouTube TV:

1. DVR-funktion

YouTube TV erbjuder en inbyggd DVR-funktion (digital videorecorder) som gör det möjligt att spela in och spara dina favoritprogram och -videor. Du kan enkelt spela in ett avsnitt av en serie, en film eller en livestream och titta på det senare när du har tid. DVR-funktionen är perfekt för att komma ifatt på missade sändningar eller för att bygga upp en personlig videobibliotek.

2. Personlig rekommendationsalgoritm

YouTube TV använder en avancerad rekommendationsalgoritm för att föreslå innehåll som du kan vara intresserad av. Algoritmen analyserar dina tittarbeteenden, gillningar och prenumerationer för att ge dig rekommendationer baserat på dina intressen och preferenser. Detta gör det enklare att hitta nytt och relevant innehåll att titta på.

3. Anpassningsbara spellistor

Du kan skapa anpassningsbara spellistor på YouTube TV för att organisera dina favoritvideos och samla dem på ett ställe. Spellistorna gör det enkelt att nå ditt favoritinnehåll utan att behöva söka igenom hela plattformen varje gång.

4. Skärmdelningsfunktion

YouTube TV erbjuder en skärmdelningsfunktion som gör att du kan dela ditt innehåll med andra. Du kan enkelt dela en video eller en spellista med vänner, familj eller kollegor och titta på samma innehåll samtidigt. Detta är perfekt för att dela och diskutera videor i realtid.

Som du kan se har YouTube TV många funktioner och förmågor att erbjuda. Oavsett om du bara vill titta på en video eller skapa en multiview-display, kan YouTube TV möta dina behov och förbättra din tittarupplevelse.

Slutsats

Hur man gör multiview på YouTube TV är en användbar kunskap för alla som vill maximera sin tittarupplevelse. Med multiview kan du samtidigt titta på flera videor på en enda skärm och ha allt på ett ställe. Det sparar tid och gör det enklare att organisera ditt tittande. YouTube TV erbjuder också många andra funktioner som en inbyggd DVR-funktion, personliga rekommendationer, anpassningsbara spellistor och skärmdelning. Dessa funktioner gör YouTube TV till en kraftfull plattform för att titta på och strömma videor online. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren YouTube TV-användare, kan du dra nytta av multiview och andra funktioner för att njuta av ditt favoritinnehåll på ett bättre sätt.

Leverans på 0-15 minuter.

24 timmar om dygnet

Garanti

Alltid gratis påfyllning

Alltid redo att hjälpa till

Snabba svar på frågor

100% säker betalning

MasterCard / Visa